6 ideeën om oude broodpannen opnieuw te gebruiken, te recyclen of te hergebruiken

Techy Gran is altijd een beetje een boekenwurm geweest en een schrijver van verhalen. Hier is hoe het ging voor mij ...

Mijn voorraad aluminium broodpannen wachten op hergebruik - gerecycled of -hergebruikt-

Mijn voorraad aluminium broodpannen wachten op hergebruik - gerecycled of -hergebruikt-

TechyGran2014

Moet ik oude bakpannen verwijderen?

Nee, gooi uw oude bakvormen niet weg! Enige tijd geleden ben ik gestopt met het bakken van brood in aluminium pannen. Ik had een broodbakmachine gekocht om ze te vervangen, maar ik vond die pannen nog steeds opgeborgen in een onderkast in de keuken. Ze moesten gaan!

Het opruimen van een keukenopslag heeft in dit huishouden een lage prioriteit, maar vandaag is het aantal ervan gestegen. Ik weet dat jammerende rommel in kasten een eerste wereldprobleem is. Gelukkig biedt Pinterest voor alle vervelende problemen zoals deze, veel eerste wereldoplossingen.

Leer een paar manieren waarop u die oude aluminium bakpannen kunt recyclen, hergebruiken of hergebruiken. Je hebt niet alleen een trendy rustieke uitstraling (ook wel shabby chic genoemd), maar aluminium is sterker dan veel materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor rekken en bakken. Het is ook licht, wat een groot voordeel is wanneer men van plan is het geconstrueerde item als caddy te verplaatsen of aan een muur te monteren. Hoewel ik aluminium niet meer vertrouw om eten te bereiden, is dit metaal ontworpen als een werkpaard! Die pannen hebben broodrampen doorstaan, en ze zijn klaar voor een ander doel!

Als je andere creatieve ideeën hebt, deel deze dan in het opmerkingengedeelte en onthoud dat we ons concentreren op bakpannen. Bedankt!

1.Maak een gelaagde caddy van bakpannen

Geweldige caddy met 3 niveaus die voor $ 5 kan worden gemaakt als je de oude broodpannen bij de hand hebt!

Geweldige caddy met 3 niveaus die voor $ 5 kan worden gemaakt als je de oude broodpannen bij de hand hebt!

Adina Johnson

Dit gelaagde caddy maakt handig gebruik van drie oude aluminium broodpannen. Je kunt zien dat een van de drie pannen een andere vorm heeft (eigenlijk waarschijnlijk een cakevorm).

Het sjofele chique ontwerp leent zich goed voor het gracieuze oudere huis op een buffetstandaard, in een badkamer, naaikamer of op een wastafel. Of misschien wilt u het in een tuinschuur gebruiken om uw kleine tuingereedschap te bewaren, zoals pinnen voor het markeren van zaden, opgerolde netten en klosjes touw. Het is ook vrij eenvoudig om deze caddy in elkaar te zetten!

2. Broodpannen gebruikt als metalen wandbakken

Deze wandcontainer set-up gemaakt met broodpannen is te koop op Etsy.

Deze wandcontainer set-up gemaakt met broodpannen is te koop op Etsy.

Etsy

Een antiek houten paneel van de schuur wordt gebruikt om deze set hergebruikte broodpannen te presenteren als metalen bakken aan de muur.

Ik denk dat je een behoorlijk mooie knock-off kunt krijgen van dit specifieke stuk shabby chic als je een tekort hebt aan oud schuurhout maar een voorraad interessante palletborden hebt. Als je die route volgt en de oude pannen al hebt, heb je alleen wat schroeven en misschien wat spuitverf nodig.

Waar stel je je voor om dit apparaat te monteren?

  • Veranda muur?
  • Tuinschuurtje?
  • Naaiatelier?

3. Broodpannen als keukenorganisatoren

Broodpannen werken als keukenbakken!

Broodpannen werken als keukenbakken!

ReadyMade doe-het-zelf

Deze wandopbergers met kettingen doen me denken aan enkele kant-en-klare metalen bakjes die ik voor mijn zoon en vrouw heb gekocht, tegen aanzienlijk meer dan het zou hebben gekost om ze te maken met een gesneden ketting en gerecyclede broodblikken!

Ik zie deze passen in een keuken, een voorraadkast in de buurt of een kantoor? Waar je ze ook neerzet, de royale afmetingen van de bakken bieden plaats aan een enorm assortiment aan mogelijkheden!

4. Een nieuwe kruidentuin

De & apos; gepensioneerde & apos; industriële broodpannen komen tot leven als een tuin!

De & apos; gepensioneerde & apos; industriële broodpannen komen tot leven als een tuin!

Pinterest

5. Een simpele vitrine

Eenvoudige en elegante hergebruikte industriële broodpannen ...

Eenvoudige en elegante hergebruikte industriële broodpannen ...

Julie Reed Design

Je wist natuurlijk dat een tuin op de een of andere manier deel zou uitmaken van de tentoonstelling van de nuttige en fascinerende manieren om de gepensioneerde broodpan te hergebruiken. Dit ontwerp maakt gebruik van & apos; industrial & apos; broodpannen van Westons Bakery in Toronto, Canada. Met industriële pannen kunt u al het werk van het aan elkaar koppelen van de pannen overslaan, omdat ze zo komen!

Ik vermoed dat je gepensioneerde industriële pannen online zou kunnen vinden als een spin-off van 'gepensioneerde' bakkerijen, zoals Safeway in-store bakkerijen op veel Canadese locaties is overkomen. In feite zijn Safeway-winkels in 2014 helemaal uit veel gemeenschappen verwijderd. U kunt ook contact opnemen met de lopende bakkerijen in uw stad, die op zoek zijn naar een plek om hun veelgebruikte pannen uit te laden. Het proberen waard!

6. Broodpannen gebruikt als magnetisch kruidenrek

Handige dandy backdrop voor magnetische kruidenpotjes

Handige dandy backdrop voor magnetische kruidenpotjes

Pinterest

Een korte geschiedenis van de broodpan

Tot de jaren 1700 was brood in Groot-Brittannië en elders over het algemeen rond of langwerpig en gebakken in een kleioven buiten.

In de jaren 1700 werden de tinmijnen in Cornwall opgewekt en een van de producten van deze metaalwinning en -productie was de broodbakvorm (pan) van de langwerpige vorm met rechte zijkanten en bodem die we tegenwoordig gewend zijn te bakken in North Amerika.

De Brit John Montagu, 4de Graaf van Sandwich, riep zichzelf uit tot de uitvinder van de & apos; sandwich & apos ;, door sommige fijnproevers beschreven als het enige goede eetbare dat uit Engeland kwam. De sandwich heeft veel geholpen bij het lanceren door de uniforme plakvorm die wordt bereikt door te bakken in een tinnen broodvorm.

Tegenwoordig worden veel Noord-Amerikanen aangetrokken door ambachtelijke broden (d.w.z. stokbrood, langwerpig Duits roggebrood, verschillende flatbreads, met de hand gevormde bagels en dergelijke). Ik zou ook willen zeggen dat ik niet de enige in het Westen ben die verliefd ben geworden op platbrood uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ondanks dat er een grote verscheidenheid aan populaire broodvormen op de markt is - en een trend onder mensen die 'Paleo' eten om granen te mijden, en daarom vooral meel, denk ik niet dat alle momenteel gebruikte broodpannen dat zullen doen. eindigen als etalages en kruidentuinen.

Wat is Shabby Chic?

Shabby Chic herbestemming

2014 Cynthia Zirkwitz

Opmerkingen

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 24 juni 2018:

Van harte welkom Thelma Alberts! Houd die oude broodpannen niet op de vuilnisbelt en doe er creatieve dingen mee! Al het beste!

Thelma Alberts uit Duitsland en de Filippijnen op 23 juni 2018:

Goede ideeën. Ik moet kijken of ik bakpannen heb die ik moet recyclen. Bedankt voor de tips.

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 15 februari 2016:

En bedankt voor het lezen en reageren!

Chitrangada Sharan uit New Delhi, India op 15 februari 2016:

Dit is zo'n geweldige hub over hergebruik en hergebruik van oude broodpannen!

Uw ideeën zijn uitstekend en nuttig voor het milieu. Wie had gedacht dat oude broodpannen zulke nuttige en aantrekkelijke gebruiksvoorwerpen kunnen maken!

Bedankt voor het delen. Ik was dol op je geweldige ideeën!

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 17 november 2014:

poetryman6969 - je bent een behoorlijk komische kerel! Bedankt voor het langskomen en reageren op deze hub. Ik waardeer het enorm! ~ Cynthia

poëzie6969 op 17 november 2014:

Best cool. Zolang ik niet hoef te proberen een muffinvorm te gebruiken om huishoudelijke benodigdheden in te bewaren, ben ik er waarschijnlijk mee bezig.

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 9 november 2014:

Hallo DeborahDian, welkom! Ik ben blij te horen dat je dit eens wilt proberen! Ik zou graag zien wat je bedenkt! Het allerbeste, Cynthia

Deborah Carr uit Orange County, Californië op 9 november 2014:

Dit zijn geweldige tips. Ik heb een paar pannen die ik zou kunnen hergebruiken!

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 9 november 2014:

Bedankt Besarien voor uw opmerkingen. Ik waardeer uw standpunt! Ik ben dol op de magnetische kruidenpotjes en heb gezien waar mensen de gezichten van hun koelkast gebruiken om ze ook te monteren ... maar ik denk dat dat niet sjofel chic zou zijn, toch? ~ Cynthia

Besarien uit Zuid-Florida op 7 november 2014:

Geweldige hub met zeer goede ideeën hier! Ik wou dat ik een paar oude had om opnieuw te gebruiken. Ik moet op de werfverkoop letten, want ik heb absoluut dat magnetische kruidenrek nodig. Coolste ding ooit!

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 22 oktober 2014:

Beste Roberta, bedankt voor het langskomen en reageren! Ja, sommige van deze ideeën zijn niet bepaald overweldigend, maar ik ben er zeker van dat het gezond is voor onze hersenen om oplossingen te bedenken voor onze rotzooi waarbij de snelgroeiende stortplaatsen niet betrokken zijn. Ik hoop dat je geniet van aangenaam herfstweer waar je ook bent! ~ Cynthia

RTalloni op 22 oktober 2014:

Houd van al deze geweldige ideeën voor herbestemming. Ze zijn ook goed om ons te helpen buiten de gebaande paden te denken over hoe we andere items op onverwachte manieren kunnen gebruiken.

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 12 oktober 2014:

Beste leraar, bedankt voor het langskomen - interessant voor mij hoeveel van wat ik weggooi als & apos; junk & apos; wordt later nuttig! Veel zegeningen, Cynthia

Dianna mendez op 11 oktober 2014:

Wie had gedacht dat broodpannen zo'n mooie huishoudelijke inrichting konden maken? Ik wou dat ik mijn oude pannen nu had bewaard. Geweldig aandeel en zo goed in elkaar!

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 7 oktober 2014:

Bridget F- heel erg bedankt voor het langskomen! Precies goed - wie wist wat hij met de oude pannen moest doen, behalve ze gewoon naar de achterkant van de kast te schuiven?

Bridget F uit de VS op 7 oktober 2014:

Goede ideeën! Ik weet nooit wat ik met oude pannen moet doen!

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 6 oktober 2014:

Hoe dan ook, bedankt voor het langskomen! Uw commentaar wordt gewaardeerd! ~ Cynthia

Bloeien Hoe dan ook uit de VS op 6 oktober 2014:

Heel leuke ideeën. Ik kan me de laatste keer dat ik brood bakte niet herinneren! Ik heb zelf een paar oude pannen.

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 6 oktober 2014:

Bedankt lieve Faith Reaper! Ik ben zelf behoorlijk geïnteresseerd in die magnetische kruidenpotjes! En ik waardeer je stemmen, tweeten, pinnen, G + en delen ... wow! (en niet in de laatste plaats je zegen !!) ~ Cynthia

Geloof Reaper uit het zuiden van de VS op 6 oktober 2014:

Briljant idee voor een hub! Ik hou gewoon van al deze fantastische ideeën die jullie hier hebben gedeeld, en ik heb ook genoeg oude broodpannen ... Yay! Dit zijn enkele coole ideeën, vooral de magnetische kruidenpotjes.

Geweldige hub. Gestemd +++ tweeten, vastzetten, G + en delen

Gezondheid

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 6 oktober 2014:

Beste AliciaC, bedankt voor het kijken naar de hub en voor je leuke opmerkingen!

Geachte mevrouw Dora, ik waardeer uw bemoedigende opmerkingen! Dank u!

Dora Weithers uit The Caribbean op 6 oktober 2014:

Wat een uniek artikel! Stem op en meer voor al deze mooie moderne look-suggesties met behulp van oude pannen. Geweldige inhoud en presentatie. Dank u.

Linda Crampton uit British Columbia, Canada op 6 oktober 2014:

Dit zijn geweldige ideeën voor het gebruik van oude broodpannen, techygran. Bedankt voor het delen.

Cynthia Zirkwitz (auteur) uit Vancouver Island, Canada op 6 oktober 2014:

Hallo Sallybea - bedankt voor het langskomen met je opmerkingen - ja, ik ben ook dol op het herbestemmingsconcept in het algemeen. Ik heb hier nogal wat om mee te werken;) Een fijne dag gewenst!

Sally Gulbrandsen uit Norfolk op 6 oktober 2014:

techygran - Ik hou vooral van de kruidentuin, maar ik hou ook echt van het hele re-purpose ding - plezierige hub, bedankt.