DIY Craft-zelfstudie: patriottische vlagdecoratie voor Memorial Day of 4 juli

Als kunstenaar en huiseigenaar geniet Donna ervan om unieke decoratieve voorwerpen en kerstversieringen te maken om iedereen welkom te heten in haar artistieke verblijfplaats.

Patriottische vakantie teken voor Memorial Day of 4 juli

Patriottische vakantie teken voor Memorial Day of 4 juli

(c) purl3agony 2016

Deze patriottische vlagversiering is een vrolijk welkom teken om onze dienstmensen te herdenken en te eren op Memorial Day, Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, of voor welke dag dan ook. Dit bord is gemaakt van stukken hout en kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hoewel ik mijn bord als de Amerikaanse vlag heb versierd, zou je hetzelfde ambachtelijke idee kunnen gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vlaggen of welkomstborden te maken. Ik heb ook kunstbloemen toegevoegd om mijn vlaggendisplay op te fleuren, maar dit is optioneel.

Ik heb dit project ontworpen om te worden gemaakt met sloophout. Ik heb een houtdraaibank gebruikt, maar je kunt elk dun houtafval gebruiken. U kunt de grootte, het aantal stukken hout en de afmetingen aanpassen op basis van het sloophout dat u bij de hand heeft.

Materialen voor patriottische vlag

Materialen voor patriottische vlag

(c) purl3agony 2015

Materialen voor patriottische vlag

  • stukken dun hout - Ik heb 15 stukken houtdraaibank gebruikt die 1 1/8 inch breed waren en 14 inch lang waren gesneden, plus nog 2 langere stukken voor mijn steunstukken. Dit is in totaal ongeveer 244 inch hout, maar deze afmetingen kunnen worden aangepast op basis van de hoeveelheid en de breedte van het hout dat je hebt.
  • houtlijm, vloeibare spijker of hete lijm om uw bord te monteren
  • acrylverf om je bord te versieren
  • kunstbloemen (optioneel) om toe te voegen aan uw display
  • potlood, liniaal, zaag en zwaar uitgevoerde nietmachine indien nodig
Basisassemblage voor vlaggenbord

Basisassemblage voor vlaggenbord

(c) purl3agony 2015

Instructies voor het maken van een patriottisch vlagbord of deurversiering

Zoals ik hierboven al zei, zijn er een aantal manieren waarop u dit vlaggetje kunt maken. Hieronder staan ​​de stappen die ik heb gebruikt om mijn vlagbord te maken, maar houd er rekening mee dat mijn afmetingen kunnen worden aangepast aan uw project. Mijn totale bordgrootte is 14 inch hoog (exclusief de bloemen) bij 17 1/4 inch lang. Mijn bord is gemaakt met 13 verticale stukken hout die de voorkant van het bord vormen, plus twee stukken om de zijkanten af ​​te werken. Dit bord wordt ondersteund door twee extra horizontale steunstukken.

Mijn vlagbord is een vereenvoudigde versie van de Amerikaanse vlag. Drie van mijn verticale stukken worden gebruikt om de stervorm in de linkerbovenhoek te creëren, en mijn bord heeft maar 7 strepen.

1. Ik nam mijn houtdraaibank en sneed 13 stukken van elk 14 inch lang. Ik heb ook twee extra lengtes gesneden om als zijstukken te gebruiken. Deze stukken zijn optioneel, maar geven uw bord een meer afgewerkte look. Omdat ik sloophout gebruikte, was de lengte op en deze twee zijstukken zijn korter op mijn bord, wat prima is.

twee. Ik heb ook twee stukken hout gesneden om horizontale steunstukken voor mijn bord te gebruiken. Ik heb elk van deze horizontale stukken gesneden om 16 3/4 inch lang te zijn. Om deze maat te bepalen, legde ik mijn verticale stukken neer zoals ik van plan ben ze te gebruiken, waarbij ik ongeveer een 1/8 inch ruimte tussen elk stuk liet en vervolgens de breedte van mijn arrangement mat (zie foto hierboven).

Schema voor het schilderen van 3 stukken hout die een stervorm op de vlag creëren.

Schema voor het schilderen van 3 stukken hout die een stervorm op de vlag creëren.

(c) purl3agony 2015

3. Vervolgens markeerde ik de ster en strepen die mijn 13 voorstukken versierden voor mijn bord.

Ik heb drie van mijn verticale stukken hout gebruikt om mijn stervorm te creëren. Op elk van deze drie stukken heb ik aan de bovenkant 10 cm afgetekend voor de ster en vervolgens 5 strepen gemaakt van elk 5 cm breed (zie diagram).

Toen vond ik op internet een simpele 5-puntige stervorm. Ik legde deze drie stukken hout bij elkaar en volgde de ster in de linkerbovenhoek die ik had afgetekend.

Vier. Voor mijn andere 10 verticale stukken hout, plus mijn twee zijstukken, tekende ik horizontale strepen die op elk 2 inch breed waren.

5. Toen maakte ik me klaar om mijn vlagontwerp te schilderen. Ik heb elk verticaal stuk hout afzonderlijk geverfd, inclusief mijn zijstukken. Ik wilde dat mijn vlag een ietwat vervaagde en versleten look had, dus gebruikte ik een mengsel van tinten van elke kleur om elke sectie te schilderen. Om verwarring te voorkomen, heb ik elke streep gemarkeerd met een 'R' voor rood of een 'W' voor wit voordat ik mijn strepen begon te schilderen. Na het schilderen laat ik mijn verticale stukken volledig drogen.

U kunt uw steunsteunen schilderen, zodat ze minder opvallen

U kunt uw steunsteunen schilderen, zodat ze minder opvallen

(c) purl3agony 2015

6. Voordat ik mijn vlaggenbord in elkaar zette, besloot ik mijn twee horizontale steunsteunen te schilderen. Ik heb deze bruin geverfd zodat ze naar de achtergrond verdwijnen en minder opvallen, maar je kunt ze ook schilderen in de kleur van de deur of muur waaraan je je bord wilt hangen.

Uw vlagontwerp opmaken

Een mogelijke lay-out voor uw welkomstbord met vlag

Een mogelijke lay-out voor uw welkomstbord met vlag

(c) purl3agony 2015

Ik was van plan om mijn vlagontwerp neer te leggen met mijn eerste drie verticale stukken (met de ster) op een rij, en vervolgens de andere verticale latten in paren van twee te laten verspringen, waardoor een bord ontstond dat een beetje op een houten hek leek. Ik dacht dat dit er schattig uit zou zien en een fijn zomers gevoel zou hebben. Ik vind dit idee nog steeds leuk.

Vlaggen opgemaakt om een ​​golfpatroon te creëren

Vlaggen opgemaakt om een ​​golfpatroon te creëren

(c) purl3agony 2015

Toen stelde mijn man voor om de stukken in een meer golvende golfopstelling te verplaatsen, waarvan ik dacht dat het meer op een vlag leek. Ik vind beide leuk en jij kunt beslissen wat het beste werkt voor je vlaggetje.

doe-het-zelf-tutorial-4-juli-patriottische-vlag-deur-of-wanddecoratie

(c) purl3agony 2015

Uw vlagbord in elkaar zetten

1. Zodra u een arrangement voor uw vlagontwerp heeft gekozen, lijmt u uw verticale stukken op uw horizontale steunsteunen. Wacht echter met het verlijmen van uw twee zijstukken totdat u uw bloemen heeft toegevoegd.

Zorg er bij het samenstellen van uw bord voor dat uw steunsteunen recht zijn en loodrecht op uw verticale stukken. U kunt houtlijm, vloeibare spijker of hete lijm gebruiken om deze stukken aan elkaar te plakken. Daarna volledig laten drogen.

U kunt enkele stukken touw aan elkaar vlechten om uw vlaggetje op te hangen

U kunt enkele stukken touw aan elkaar vlechten om uw vlaggetje op te hangen

(c) purl3agony 2015

twee. Terwijl u wacht tot uw bord droog is, kunt u nadenken over hoe u uw bord wilt ophangen. Ik heb wat gevlochten touwtjes gebruikt om mijn bord op te hangen. Ik nam drie stukken touw, elk 48 centimeter lang, en knoopte een knoop aan één uiteinde. Ik begon toen deze stukjes touw losjes aan elkaar te vlechten tot ik aan het einde kwam. Ik legde toen een knoop aan het einde.

Je kunt ook een decoratief lint of andere hardware gebruiken om je bord op te hangen.

doe-het-zelf-tutorial-4-juli-patriottische-vlag-deur-of-wanddecoratie

(c) purl3agony 2015

3. (Optioneel) Ik heb toen hete lijm gebruikt om mijn kunstbloemen aan de achterkant van mijn bord te hechten. Ik zorgde ervoor dat ik mijn bloemen neerlegde en lijmde in een aantrekkelijk arrangement, waarbij ik mijn bloemen op kleur en hoogte mengde over mijn bord. Ik sneed mijn kunstbloemen zodat hun stelen lang waren en plakte ze op de bovenste steunsteun over mijn bord. Toen de lijm helemaal droog was, sneed ik mijn stelen bij tot net onder het bovenste steunstuk, zodat de stelen niet tussen mijn verticale stukken zouden te zien zijn.

voeg je touw of lint toe om je vlagbord te overhandigen

voeg je touw of lint toe om je vlagbord te overhandigen

(c) purl3agony 2015

Vier. Vervolgens heb ik een zware nietmachine gebruikt om mijn gevlochten touw aan het bovenste horizontale steunstuk te bevestigen. Je kunt ook een paar oogschroeven aan elk uiteinde gebruiken om je touw of lint door te lussen en vast te maken en vervolgens je bord op te hangen.

Gebruik houtlijm of Liquid Nail om zijstukken te bevestigen voor een afgewerkte look aan uw vlaggenbord

Gebruik houtlijm of Liquid Nail om zijstukken te bevestigen voor een afgewerkte look aan uw vlaggenbord

(c) purl3agony 2015

5. (optioneel) Wanneer al uw decoratieve items op hun plaats zitten en aan uw bord zijn bevestigd, lijmt u uw zijstukken vast voor een afgewerkte look. U kunt houtlijm of een beetje Liquid Nail gebruiken om de zijstukken langs de voorkant van uw bord te lijmen. Plaats deze stukken zodat ze gelijk liggen met de voorkant van uw bord. Ik legde mijn zijstukken zo dat de onderkant gelijk was aan elke kant van mijn bord.

Copyright 2015 door Donna Herron. Alle rechten voorbehouden.

doe-het-zelf-tutorial-4-juli-patriottische-vlag-deur-of-wanddecoratie

(c) purl33agony 2015

Opmerkingen

Donna Herron (auteur) uit de VS op 15 mei 2017:

Super goed! Zo blij dat je dit project leuk vindt!

jakifair op 13 mei 2017:

zag dit en werd er verliefd op. bleef maar denken aan wat ik kon gebruiken voor de latten en dacht aan mijn meetlat die ik op dieptepunten had meegenomen, gewoon perfect. Ik krijg 2 stukjes van 14 inch uit elke stok met wat over, maar ik heb al een ander project in gedachten voor de restjes, dus geen verspilling Bedankt voor het plaatsen van zo'n geweldig idee

Donna Herron (auteur) uit de VS op 6 juli 2015:

Bedankt, Heidi, voor je stem en vriendelijke reacties! Ik hoop dat je een heerlijk vakantieweekend hebt gehad en dat je een geweldige zomer gaat beleven!

Heidi Thorne uit Chicago Area op 5 juli 2015:

Wat een leuke decoratie voor dit vakantieweekend! Gestemd, nuttig en mooi. Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt. Proost!

Donna Herron (auteur) uit de VS op 4 juli 2015:

Hallo leert 12345! Dank u voor uw reacties! Dit is geen moeilijk project. De stukken hout kunnen eenvoudig worden neergelegd als een houten schutting om een ​​leuk en patriottisch welkomstbord te maken. Nogmaals bedankt! Ik hoop dat je geniet van je 4 juli!

Dianna mendez op 4 juli 2015:

Wat een creatief en leuk project. Ik ben niet slim, maar ik kan zien hoe dit liefhebbers van kunst een uitdaging zou geven.

Donna Herron (auteur) uit de VS op 23 juni 2015:

Hoi theframjak! Ja, dit is een geweldig weekendproject, net op tijd voor de aanstaande 4 juli vakantie! Heel erg bedankt voor het langskomen en reageren. Zoals altijd waardeer ik het!

theframjak van de oostkust op 23 juni 2015:

Dit ziet er geweldig uit. Dit zou een geweldig project zijn voor het hele gezin. Ga zo door met het geweldige werk!

Donna Herron (auteur) uit de VS op 17 juni 2015:

Hallo DzyMsLizzy - De strepen en ster zijn redelijk rechttoe rechtaan, dus dit project vereist geen speciale vaardigheden of geduld. Het langste deel kan wachten tot de verf of lijm is opgedroogd. Ik ben blij dat je dit idee leuk vindt. Heel erg bedankt voor uw opmerkingen en ondersteuning!

Liz Elias uit Oakley, CA op 17 juni 2015:

Heel slim en actueel. Ik weet niet zeker of ik het juiste geduld heb, maar ik vind het project nog steeds leuk.

Gestemd +++ vastgemaakt en gedeeld.

Donna Herron (auteur) uit de VS op 17 juni 2015:

Hallo Virginia Lynne - Absoluut! Verfroerstaafjes zouden een geweldig materiaal zijn voor de piketten, hoewel ik zou aanraden om schone te gebruiken. Bedankt voor de geweldige suggestie en voor je opmerkingen!

Virginia Kearney uit de Verenigde Staten op 17 juni 2015:

Leuke vlagdecoratie! Ik dacht dat je die verfroerstaafjes zou kunnen gebruiken om zoiets te doen.

Donna Herron (auteur) uit de VS op 17 juni 2015:

Bedankt Glimmer Twin Fan! Leuk om van je te horen! Ik weet zeker dat je iets geweldigs zult maken om mensen in de zomer bij je thuis te verwelkomen. Bedankt voor het langskomen en reageren. Geniet van het warmere weer!

Claudia Mitchell op 17 juni 2015:

Love love love this! Ik zou zoiets geweldig vinden op mijn voordeur tijdens de zomermaanden. Moet deze misschien maken! Ik hoop dat je geniet van je zomermaanden!

Donna Herron (auteur) uit de VS op 16 juni 2015:

Hoi Suzanne - Bedankt! Dit is de eerste keer in lange tijd dat er een project uitkwam zoals ik het had gepland. Wat een goed gevoel :) Ik ben zo blij dat je het ook leuk vindt! Heel erg bedankt voor het langskomen en reageren!

Donna Herron (auteur) uit de VS op 16 juni 2015:

Hallo Jill - Heel erg bedankt! Zoals altijd waardeer ik uw opmerkingen, steun en delen. Ik hoop dat je geniet van warmer weer en dat je tuin klaar is voor de zomer. Ik kijk er naar uit om meer van je hubs te lezen :) Nogmaals bedankt!

Donna Herron (auteur) uit de VS op 16 juni 2015:

Hoi pstraubie - Ik vind dit project ook leuk :) Ik was van plan om het rond 4 juli een paar weken te laten zien, maar nu vind ik het heel mooi hoe het eruit ziet op onze tuinhek. Ik ga het zeker de hele zomer op zijn plaats houden. Zo blij dat je het ook leuk vindt! Heel erg bedankt voor uw opmerkingen en ondersteuning!

Suzanne Day uit Melbourne, Victoria, Australië op 16 juni 2015:

Dit is een geweldig idee en heel opvallend op het hek! Bedankt voor het delen van je prachtige handwerk en ik weet zeker dat er veel ambachtelijke fans zullen zijn die dit willen maken. Gestemd en mooi!

Jill Spencer uit de Verenigde Staten op 16 juni 2015:

Dit zou een hub van de dag moeten zijn! Geweldige baan.

Patricia Scott uit North Central Florida op 16 juni 2015:

Wat een geweldig doe-het-zelf-project. En eentje die ik het hele jaar zou bijhouden.

Bedankt voor de gedetailleerde instructies ... het maakt het zo gemakkelijk om aan het werk te gaan.

Gestemd ++++ gedeeld g + getweet vastgemaakt

Engelen zijn vanavond onderweg naar je ps

Donna Herron (auteur) uit de VS op 16 juni 2015:

Hallo poëzie - Ik ben zo blij dat je deze tutorial leuk vindt. Ik probeer mijn projecten op te splitsen in eenvoudige stappen, zodat anderen de aanwijzingen kunnen volgen. Heel erg bedankt voor je reacties! Dat kan ik waarderen!

Donna Herron (auteur) uit de VS op 16 juni 2015:

Hallo linfcor - Heel erg bedankt! Ik ben zo blij dat je dit project leuk vindt. Bedankt voor het langskomen en reageren!

poëzie6969 op 16 juni 2015:

Wat ik geweldig vind, is hoe nauwkeurig je bent om ons de details te laten zien die in je sluwheid passen. Je bent een schat.

Gestemd!

Linda F Correa uit Spring Hill Florida op 16 juni 2015:

Geweldige tutorial over een erg leuk en actueel project. Ik hou van dit idee!