Hoe maak je eenvoudig sprankelend slijm

Ik ben een vastgoedbeheerder in Little Rock, AR. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen waarvan ik denk dat ze anderen kunnen helpen.

how-to-make-simple-sparkle-slime

Simple Sparkle Slime

Ik weet niet wat het is met slijm, maar het is het afgelopen jaar steeds populairder geworden. Kinderen van ALLE leeftijden zijn altijd op zoek naar een nieuwere, coolere manier om slijm te maken. Misschien is het een nieuwe textuur, een nieuwe kleur of is het zelfs op zoek naar manieren om het eetbaar te maken. Het is tegenwoordig allemaal razernij. Dit recept is eenvoudig maar leuk. Of je nu nieuw bent in de slijmtrend of gewoon op zoek bent naar een flitsend, kleurrijk recept, dit artikel zal je zeker niet teleurstellen. Probeer dit uit en laat me weten of je het leuk vond!

Ingrediënten

  • 1 kopje heldere lijm
  • 1 theelepel. Borax
  • 1 kopje koud water
  • 1 kopje heet water
  • Verschillende druppels kleurstof naar keuze
  • Een paar eetlepels. Glitter

Stap 1. Meet 1 kopje heldere lijm af en giet het in een grote mengkom.

Stap 2. Giet een kopje water in de kom met de lijm. Meng de ingrediënten door elkaar. Je kunt nog eens 1/4 tot 1/2 kopje water toevoegen voor een andere textuur.

Stap 3. Zoek een aparte kleinere container. Giet 1 theelepel Borax-poeder in een kop heet water. Het water hoeft niet gekookt te worden, maar net heet genoeg om het poeder op te lossen.

how-to-make-simple-sparkle-slime

Stap 4. Nadat je de Borax en heet water hebt gemengd, giet je het mengsel langzaam in je lijm / watermengsel. Begin snel met roeren. Je slijm begint zich al te vormen! Blijf roeren tot al het water is vermengd. Als je denkt dat je meer water moet toevoegen, ga je gang.

Stap 5. Versier je slijm door een paar druppels kleurstof naar keuze toe te voegen en te mengen.

how-to-make-simple-sparkle-slime

Stap 6. Voeg glitter toe voor wat extra sprankeling! Meng en kneed het slijm tot het helemaal is gemengd.

how-to-make-simple-sparkle-slime

Stap 7. Je hebt nu je glinsterende slijm gemaakt! Bewaar je slijm in een zak met ritssluiting of een afgesloten container. Normaal gesproken blijft je slijm een ​​paar weken goed, maar zorg ervoor dat je je handen wast voordat je gaat spelen om te voorkomen dat er vuil in je mengsel komt. Ik hoop dat je dit recept lekker vond! Als je nog andere recepten hebt waarvan je wilt dat ik ze probeer, laat het me dan weten in de comments!

how-to-make-simple-sparkle-slime

Sarah Spradlin 2017

Opmerkingen

Jean Harris op 16 januari 2018:

Het lijkt me ontzettend leuk!

Slechts één vraag, is het kindveilig? Is er een specifieke lijm en misschien een Borax-alternatief, zodat als een kleintje een hap neemt, ze niet ziek worden?

Zelfgemaakt deeg is verrassend een van de dingen die ik niet met mijn peuters maakte toen ze jong waren. Veiligheid is echter de eerste vraag die in me opkwam, dus ik dacht dat ik het zou stellen.

Sarah Spradlin (auteur) uit Little Rock, Arkansas op 17 oktober 2017:

Bedankt Chitrangada!

Chitrangada Sharan uit New Delhi, India op 15 oktober 2017:

Ziet er interessant en gemakkelijk uit! Bedankt voor de stapsgewijze presentatie!

Fijne dag!