Hoe maak je een Wire-Wrap Rose Ring

Ik hou van het maken van kunst van welke aard dan ook. Met draad omwikkelde sieraden en hangers behoren absoluut tot mijn topfavorieten om te maken.

Ik ben hier om je mijn stapsgewijze zelfstudie te laten zien over het maken van een eenvoudige rozenring met draadomslag. Het is een vaardigheidsniveau voor beginners en gemakkelijk te maken. Ik geniet er echt van om deze ring te maken: hij is eenvoudig maar mooi en past bij elke outfit die je draagt. Ik heb er nogal wat verschillende gemaakt, allemaal van verschillende soorten draad en kleuren. Mijn dochter vindt het heerlijk om ze mee te nemen en uit te delen aan vrienden. Ze zijn voor iedereen een geweldig zelfgemaakt cadeau.

De voltooide ring.

De voltooide ring.

Items nodig

  1. Draad (U bent vrij om elke soort te gebruiken die u verkiest, in termen van dikte en kleur.)
  2. Tang
  3. Snijders
  4. Ring doorn (Als je er geen hebt, dan zou een marker werken, net als een Expo-marker. Het hangt echt af van de ringmaat die je wilt bereiken.)

Enkele tips over zachtere draad

Afhankelijk van de draad die u gebruikt, heeft u misschien zelfs een tang nodig om de draad te buigen. Hoe zachter de draad is, hoe gemakkelijker het is om met de hand te buigen. Ook een goede tip: de zachtere draad krast veel gemakkelijker, en het gebruik van een tang op zachte draad zorgt voor inkepingen, krassen en markeringen, waardoor het product er niet zo schoon uitziet alsof het met de hand is gedaan. Ik hou er niet van dat mijn draadjuwelen allemaal bekrast zijn, dus waar mogelijk gebruik ik voornamelijk mijn handen.

Stap 1

Verzamel al uw benodigde materialen en houd ze bij de hand. Zodra je de draad hebt uitgekozen die je wilt gebruiken, knip je een stuk van ongeveer 14 inch lang.

hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken

Stap 2

Neem je ringdoorn (of markeerstift) en wikkel je draad eromheen, zodat je in totaal 4 draadlijnen krijgt, waarbij je aan beide kanten evenveel lengte behoudt. Houd de draad strak en dicht bij elkaar gewikkeld.

hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken

Stap 3

Draai de twee draadeinden samen. Blijf draaien om de driedimensionale rozenlook te krijgen. Ik doe dit deel meestal met de hand omdat ik zachtere draad gebruik, maar als de jouwe een sterkere draad is, kan het nodig zijn om de tang te gebruiken.

hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken

Stap 4

Nadat je de draad hebt gedraaid en je roosvorm hebt gevormd, laat je aan beide uiteinden ongeveer 1/4 inch over. Dat restant van de draad is wat wordt gebruikt om rond de band te wikkelen om het een mooie, schone uitstraling te geven.

hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken

Stap 5

Nadat je de resterende draad aan weerszijden van de roos rond de band hebt gewikkeld, knip je de extra draad af. Ik kan meestal aan weerszijden twee stevige draadwikkelingen maken. Vijl het uiteinde van de snede af als het er scherp uitziet.

hoe-om-draad-wrap-rose-ring te maken

Opmerkingen

Mohammed Abdullah op 27 augustus 2019:

Dit is nu te leuk om te doen. Bedankt voor zo'n taak.

RTalloni op 12 augustus 2019:

Bedankt voor het plaatsen van je met draad omwikkelde rozenringproject. Ben pas onlangs begonnen met leren over draadsculpturen en eenvoudige sieradenprojecten zijn erg aantrekkelijk.