Grafsteenideeën voor je Halloween-kerkhof

FlourishAnyway houdt van Halloween en geniet ervan 'die buurman' te zijn met de griezelige tuinbeelden.

Verander je tuin in een griezelig Halloween-kerkhof met nepgrafstenen en slimme grafschriften. Hier zijn ideeën voor grappige R.I.P. namen en griezelige uitspraken van grafstenen, plus eenvoudige instructies om je eigen grafstenen te maken.

Verander je tuin in een griezelig Halloween-kerkhof met nepgrafstenen en slimme grafschriften. Hier zijn ideeën voor grappige R.I.P. namen en griezelige uitspraken van grafstenen, plus eenvoudige instructies om je eigen grafstenen te maken.

Bloeien Hoe dan ook

Word deze Halloween het griezelige huis in de buurt

Elk jaar verander ik met een beetje Halloween-magie een stukje van mijn voortuin in een spookachtige begraafplaats, compleet met nepgrafstenen en slimme grafschriften. Skeletten barsten uit de grond alsof ze worstelen om los te komen van hun graven. Lichaamsdelen van zombies waarschuwen buren dat in ondiepe graven eronder onlangs de ondoden zijn begraven. Ha-ha-ha-ha-ha!

Ja, we zijn dat huis. Buren stoppen om naar onze tuinversieringen te gapen. Ze grinniken en maken foto's, bellen vrienden voor een kijkje.

Terwijl anderen langskomen met een paar strengen lichten en opblaasbare tuinversieringen, geef ik er de voorkeur aan om helemaal 'Martha Stewart' te gaan voor Halloween. Sommige jaren ga ik echt op volle toeren.

Hieronder bied ik wat fantasierijke hulp bij je Halloween-begraafplaats. Begin met het maken van uw eigen Halloween-grafstenen en voeg vervolgens uw keuze aan accentdecoraties toe. Met een beetje creativiteit kun jij ook het enge huis in de buurt worden!

Gebruik een gewone zwarte Sharpie om een ​​ronde bovenkant uit de vrije hand op je grafstenen te leggen. Gebruik een gewone zwarte Sharpie om een ​​ronde bovenkant uit de vrije hand op je grafstenen te leggen. Gebruik tomatenstokken, op maat gesneden en vastgelijmd aan de achterkant van de grafsteen om de grafsteen in het vuil te helpen stabiliseren. Hoewel je nagels kunt gebruiken, is Gorilla-lijm heel gemakkelijk aan te brengen. Het is ook weerbestendig en oersterk! Ik koos voor een aluminiumkleurige spuitverf en gebruikte twee lagen. Kies bij het kiezen van een verftint de lichtere kant. Na het schilderen van de grafschriften en het aanbrengen van de blanke lak, werd de kleur iets donkerder.

Gebruik een gewone zwarte Sharpie om een ​​ronde bovenkant uit de vrije hand op je grafstenen te leggen.

Hoe u Halloween-grafstenen maakt voor uw Halloween-begraafplaats

Je Halloween-grafstenen kunnen worden gemaakt van schuimkern, karton, piepschuim of hout. Omdat ik elk jaar versier, wil ik dat mijn Halloween-versieringen stevig genoeg zijn om opnieuw te gebruiken. Daarom maak ik ze van hout met behulp van het onderstaande eenvoudige proces.

Benodigde materialen:

 • dunne platen multiplex
 • Zwarte sharpie
 • motorzaag (of laat iemand anders het hout voor je zagen)
 • grijze of aluminiumkleurige, ongestructureerde, weerbestendige spuitverf
 • tuinpaaltjes of tomatenpaaltjes
 • Zwarte Sharpie verfmarker met brede punt
 • waterdichte Gorilla-lijm
 • heldere weerbestendige spuitverf (polyurethaan)
 • krant ter bescherming van het werkoppervlak

Instructies:

1) Gebruik een gewone zwarte Sharpie uit de vrije hand om eenvoudige grafsteenvormen dunne platen multiplex te tekenen. Echt, hoe moeilijk is het om afgeronde hoeken of een afgeronde bovenkant te tekenen? Je kan dit doen! Als alternatief zijn er sjablonen op internet beschikbaar voor complexere ontwerpen als u zin ​​wilt hebben. Maak u geen zorgen over verdwaalde sporen; ze worden overschilderd.

2) Zaag de vormen van de grafstenen van multiplex met een elektrische zaag (of laat iemand anders u helpen).

3) Gebruik weerbestendige spuitverf zonder textuur, schilder de hele grafsteengrijze voor- en achterkant, en laat deze tussen de lagen grondig drogen. Zorg ervoor dat u het buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruikt en bescherm uw oppervlakken met krantenpapier. (Hoewel ik het gemak van spuitverf leuk vind, kun je desgewenst buitenhuisverf en een penseel gebruiken.)

4) Verf voor elke grafsteen meerdere houten palen met dezelfde weerbestendige grijze spuitverf. Ik gebruikte twee tot drie houten palen per grafsteen, afhankelijk van de grootte van de grafsteen.

5) Gebruik waterdichte Gorilla-lijm voor hout en bevestig de droge, geverfde houten palen aan de achterkant van de grafsteen. Hierdoor kan de grafsteen vanzelf in de grond gaan staan. Laat het project altijd volledig drogen voordat u doorgaat naar de volgende stap.

6) Gebruik een Black Sharpie Paint Marker met brede punt en schrijf de naam van de overledene en zijn of haar grafschrift. (In de onderstaande tabellen worden veel ideeën gegeven.) Onthoud dat dit een spookachtig, afgebroken oud kerkhof is, dus je werk zou niet perfect moeten zijn! Verf desgewenst ook 'scheuren' in de grafstenen. Ik geef sterk de voorkeur aan de Black Sharpie Paint Marker boven zwarte verf en een penseel, omdat het op olie gebaseerde verf is die de superieure controle biedt van een magische marker.

7) Breng een heldere laag weerbestendige spuitverf aan om de grafsteen verder te beschermen tegen de elementen. Verf zowel de voor- als achterkant van de grafsteen.

Hoewel je zwarte verf en een penseel kunt gebruiken voor belettering, geef ik sterk de voorkeur aan de Black Sharpie Wide Tip Paint Marker. Het stelt me ​​in staat om op olie gebaseerde verf aan te brengen met de controle van een magische marker. Hoewel je zwarte verf en een penseel kunt gebruiken voor belettering, geef ik sterk de voorkeur aan de Black Sharpie Wide Tip Paint Marker. Het stelt me ​​in staat om op olie gebaseerde verf aan te brengen met de controle van een magische marker. Maak uw letters zo groot en vet dat mensen de grafsteen vanaf de straat kunnen lezen. Waarom alleen werken? Hier is een van mijn slimme Halloween-helpers, Bay Bay. Hij inspecteerde mijn werk regelmatig, liep over natte spuitverf als ik niet keek, rustte op de droge planken (hier afgebeeld) en keek met belangstelling toe terwijl ik schreef met de verfpen. Ik heb een recht oppervlak gebruikt om ervoor te zorgen dat mijn letters redelijk horizontaal waren.

Hoewel je zwarte verf en een penseel kunt gebruiken voor belettering, geef ik sterk de voorkeur aan de Black Sharpie Wide Tip Paint Marker. Het stelt me ​​in staat om op olie gebaseerde verf aan te brengen met de controle van een magische marker.

R.I.P. selecteren Namen en grafschriften voor uw Halloween-grafstenen

Het leukste aan het maken van een Halloween-kerkhof is het selecteren van de juiste R.I.P. namen en grafschriften voor de 'overledene'. Dat is wat mensen stoppen en lezen! In plaats van te vertrouwen op vermoeide combinaties die je eerder hebt gezien, durf je anders te zijn door je eigen combinaties van namen en grafsteeninscripties te gebruiken.

Hieronder heb ik een enorm assortiment van de beste R.I.P. namen van over het internet en ook een aantal van mijn eigen uitgevonden. Bovendien heb ik een grote reeks nieuwe grafschriftuitspraken gemaakt - een paar daarvan zijn gebaseerd op bestaande grafschriften, maar de meeste zijn origineel. Selecteer de spookachtigste of meest humoristische combinaties of gebruik ze als inspiratie om er zelf een te schrijven!

Selecteer uw keuze voor R.I.P. namen en grappige grafschriften uit de onderstaande tabellen.

Selecteer uw keuze voor R.I.P. namen en grappige grafschriften uit de onderstaande tabellen.

Bloeien Hoe dan ook

66 R.I.P. Namen voor je Halloween-grafstenen

Woody Dooit

M.T. Graf

Barry M. Deep

Al B. Bach

Pastor Prime

Eileen Dover

Dee Compose

Stella Live

Dewey My Nose

Hugh B Volgende

Pete Moss

Er is K. Daver

Dustin Ash

Dr. Izzy is weg

Ida Nyit

Barry D. Hatchet

Lee Mealone

Anita Newhart

Dwayne DeTubb

Manny Bones

Anita Shovel

Claire Helderziendheid

Diana Rottin

Hugo eerst

Roestige poorten

Willy Rott

Doug M. Deep

Y.B. Normaal

Chris B. Bacon

Dawn Under

Hij heeft Rottin

Phil Dirt

Perry Noid

Anita Nubody

Gladys notmee

Cy Yonara

Yule B. Sorree

Ik ben Aiken

Barry leeft

Ik dover

Cia N. Hell

Ben Better

Daisy Pusher

Stoffige hersenen

Cary M. Uit

Sue D & apos; Bum

Frank N. Stein

Upton O & apos; Goed

Ik ben M. Balmed

Otto B. Alive

Imus B. Gowen

Seymore Bodeez

Justin Pieces

C.N. Wormen

Emma Ghost

Rick demping

Will B. terug

C.U. Schuren

Ima D. Cayin

Rusty Chainz

Dewey Cheatum

Elektra Fried

Myra Mains

Jess bekennen

Saul Overnow

I.B. Vaarwel

Voeg skeletbotten toe alsof ze half in het vuil zijn begraven. Overweeg om de skeletbotten te schilderen met glow-in-the-dark spuitverf voor een extra spookachtig effect Voeg skeletbotten toe alsof ze half in het vuil zijn begraven. Overweeg om de skeletbotten te schilderen met glow-in-the-dark spuitverf voor een extra spookachtig effect Gebruik verschillende maten grafstenen, net zoals je zou zien op een echte begraafplaats.

Voeg skeletbotten toe alsof ze half in het vuil zijn begraven. Overweeg om de skeletbotten te schilderen met glow-in-the-dark spuitverf voor een extra spookachtig effect 's nachts.

32 nieuwe Tombstone-uitspraken voor Halloween

Welke is jouw favoriet? Vertel het ons in de opmerkingen hieronder!

Kijk hier eens naar! / Was zijn laatste quote / Bubba deed een backflip / En dat is alles wat hij schreef

Onder deze steen / Lies Sailor Jim / Te laat ontdekt / Dat hij niet kon zwemmen

Hier rusten de botten / Of Old Man Green / Hij dacht dat hij kon overslaan / Dat griepvaccin

Tho & apos; Ik rust beneden, helemaal muf en stijf / ik denk dat het eigenlijk JIJ is die ik ruik

Hier is alles dat over is / Van arme, onzorgvuldige Midge / Terwijl ze sms'te reed ze / Rechts van een brug

In de dennenbak hieronder / Lies Cousin Pruitt / Hij zwoer 'tot het einde / dat hij het niet deed

Ik zei je dat ik ziek was / Ik zei je dat ik gewond was / En nu ben ik twee meter onder / Dutje in deze modder

Dit koude graf merktekens / een overspelige man / geplukt van de banden / van de minibus van zijn vrouw

Maakte een kleine blunder / En het zette hem neer

Ik kijk naar je / Terwijl je langskomt / Waar je ooit stond, deed ik dat ook

Hij begon het gevecht / en nam een ​​likje / Deze pestkop is weg / en schopt niet meer

Hij droeg een cape / we vroegen ons af waarom / sprong toen van een gebouw / Thinkin & apos; hij kon vliegen

Hier rot het vlees / Van een hebzuchtige goudzoeker / Ze heeft hem goed opgelicht / Dus hij haalde de trekker over

Ze luisterde niet naar waarschuwingen en was niet bang / droeg geen veiligheidsgordel en kwam hier terecht

Kamer te huur / vreselijk uitzicht / maar ik bespaar een ruimte speciaal voor jou

Ze betaalde haar schulden en alles wat verschuldigd was / kwam nog steeds hier terecht, en jij ook

De chirurg gleed uit en hield zijn mes vast / Dat is het moment waarop ik mijn leven verloor

Ze maakte maar één klein foutje / Trapte op het gas in plaats van op de rem

Hij schoot voor de sport / Hij schoot voor de lol / Maar ontmoette zijn Maker / Tijdens het schoonmaken van zijn pistool

Mijn lichaam beneden / Rust koud en stil / En op een dag ook het jouwe zeker

Hij gleed uit op de grond / Nooit meer gestaan ​​/ Ligt nu met zijn tenen omhoog / In deze houten kist

In de kist beneden rust lieve kleine Mandy / Haar bloed veranderde in suiker / Van het eten van zoveel snoep

Ik kreeg een hoest die ik niet behandelde / Nu rust ik hier uit, achterhaald.

Hij geloofde niet dat het ijs dun was / negeerde alle waarschuwingen en viel er meteen in

Hij loog en bedroog, maar we vergaven / Nu rot hij onder / In dit koude, donkere graf

Haar lijk ligt begraven / Zes voet beneden / Helemaal aangekleed / Maar geen plaats om heen te gaan

Hier ligt een jaywalker die zijn geluk duwde / werd neergemaaid door een tegemoetkomende vrachtwagen

Ze dronk, ze vocht, ze vloekte / De vrouw schaamde zich niet! / Hier ligt onze lieve mama / Onthoud de naam van het oude meisje

In dit koude graf ligt de kleine Johnny / Ran met een schaar en verloor beide ogen

Een schot in het hart en hij zou niet stoppen met bloeden / We hebben hem hier begraven terwijl hij nog ademde

In de kist beneden laat ik mijn vermoeide hoofd rusten / ik praat met geesten en houd de wormen gevoed

Ze verloor haar hoofd, haar zelfbeheersing / werd hier begraven, een lege ziel

VOORZICHTIG: DRAAI NU TERUG !!! Ik heb een gegolfd plastic tuinbord gerecycled met goedkope metalen palen door het te schilderen.

VOORZICHTIG: DRAAI NU TERUG !!! Ik heb een gegolfd plastic tuinbord gerecycled met goedkope metalen palen door het te schilderen.

Bloeien Hoe dan ook

Je Halloween-kerkhof samenstellen

Nadat uw Halloween-grafstenen volledig zijn opgedroogd, plaatst u ze in een groep samen met uw keuze aan seizoensaccenten. Dit jaar had ik niet eens al mijn grafstenen in de grond gekregen voordat ik voorbijgangers in hun auto had laten stoppen om hun hoofd uit het raam te hangen.

Nadat ik mijn grafstenen had geplant, voegde ik eraan toe:

 • kleurrijke moeders
 • pompoenen
 • een beweegbaar skelet en extra botten
 • een met bloed bespat 'keer terug' bord
 • een lantaarn met griezelige geluidseffecten en
 • schijnwerpers op zonne-energie

Elk jaar probeer ik mijn display een beetje anders te maken. Andere ideeën zijn te vinden in de onderstaande tabel.

Gebruik je creativiteit bij het opzetten van een kerkhofscène. De mijne varieert van jaar tot jaar.

Gebruik je creativiteit bij het opzetten van een kerkhofscène. De mijne varieert van jaar tot jaar.

Bloeien Hoe dan ook

Fijne Halloween!

Maak de look af door enkele van deze accenten aan je Halloween-kerkhof toe te voegen

spinnenweb

verweerd uitziende 'Buiten houden', 'Waarschuwing: niet betreden' of 'Verboden toegang'

pompoenen of jack-o-lantaarns

plastic skeletten / zombie- of skeletgazonpalen

gebroken Barbies of andere poppen, opgehangen aan een vislijn aan boomtakken

gedroogde maïsstengels

lichte projector

kapotte afrastering

Hooibaal

waarschuwingstape

Spaans mos

enge muziek

Mist machine

geplant herfstmoeders en sierkool

zwarte plastic bloemen of goedkope plastic madeliefjes (zoals in 'madeliefjes omhoog duwen')

Deze inhoud is nauwkeurig en waar voor zover de auteur weet, en is niet bedoeld ter vervanging van formeel en geïndividualiseerd advies van een gekwalificeerde professional.

2018 Flourish Anyway

Opmerkingen

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 1 april 2020:

Peggy - Dat is ter ere geschreven over mijn ex-zwager en wat ik zeker weet dat mijn zus hem graag zou aandoen. Je kunt die dame uit Houston niet echt de schuld geven, afhankelijk van wat de man deed.

Peggy Woods uit Houston, Texas op 1 april 2020:

Ik kreeg een kick van het lezen van je Ben Dover-grafschrift. We hadden een echt geval hier in Houston waar een vrouw precies dat deed. Het haalde het nieuws. Sommige van onze buren decoreren zoals jij dat doet voor Halloween. Goed gedaan!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 23 oktober 2018:

Patricia - Bedankt voor je vriendelijke opmerking. Ik hoop dat het goed met je gaat.

Patricia Scott uit North Central Florida op 23 oktober 2018:

Wat leuk Halloween is. De koppers zullen ongetwijfeld een magneet zijn voor voorbijgangers. Engelen zijn onderweg deze mirning.ps

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 5 oktober 2018:

Yves - Het doet mijn hart goed te weten dat je hier zo van geniet. Het kostte wat moeite, maar het was zo leuk (vooral omdat mijn katten me hielpen en de reacties achteraf kregen) dat het echt de moeite waard was. Bedankt voor je vriendelijke aanmoediging! Heb een prachtig weekend!

Yves op 5 oktober 2018:

Wat een leuk artikel! Flourish, ik vind het geweldig dat jij en zoveel anderen de feestdagen met zoveel ZEST omarmen !! Eerlijk gezegd verwarmt het mijn hart op meer manieren dan u wellicht weet. Het kost veel moeite om je tuin te versieren, alleen maar voor het plezier anderen vreugde te schenken. Ik ben dol op je inspanningen. Trouwens, je kerkhofbenamingen zijn geweldig !!! Bedankt voor dit artikel ... Ik vind het geweldig.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 1 oktober 2018:

Shauna - Zodra september eraan komt, begin ik opgewonden te raken en kijk ik uit naar Halloween. Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat het goed met je gaat.

Shauna L Bowling uit Central Florida op 1 oktober 2018:

Bloei, je hebt zeker gevoel voor humor! Je lijkt iemand te zijn die elk jaar uitkijkt naar Halloween. Ik zie al een paar weken decoraties in mijn buurt. Echte diehard bedriegers!

Je liet me grinniken terwijl ik de grafschriften en de namen van de overledene las. Heel slim!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 30 september 2018:

Mary - Dat is erg aardig van je! Ik ben blij dat je ervan genoten hebt.

Mary Norton uit Ontario, Canada op 30 september 2018:

Dit zijn geweldige ideeën. Ik heb genoten van het lezen van de grafstenen en de grafsteenuitspraken die je hebt opgenomen.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 30 september 2018:

Linda - Ik waardeer je vriendelijke compliment. Ik geniet ongeveer net zoveel van Halloween als van Kerstmis.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 30 september 2018:

Heidi - Je honden hebben een speciaal gevoel. Ik zou naar de honden luisteren! Bedankt voor het lezen! Fijne Halloween ook voor jou!

Linda Crampton uit British Columbia, Canada op 30 september 2018:

Dit is een geweldig artikel, Flourish. Ik hou van je creativiteit! Geen wonder dat mensen stoppen om naar je Halloween-versieringen te kijken. Je hebt een aantal geweldige ideeën gedeeld.

Heidi Thorne uit Chicago Area op 30 september 2018:

We hebben enkele creatieve zielen in onze buurt die van hun werven mini-begraafplaatsen maken. Maakt me altijd aan het lachen (zoals sommige van je suggesties deden). Vreemd genoeg raken onze honden in paniek door sommige van deze vertoningen en zullen ze dan stilletjes langs andere lopen. Denk je dat ze iets weten wat we niet weten? :) Gelukkig Halloween-seizoen!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Shannon - Bedankt! Ik hou van Halloween! Kan je vertellen?

Shannon Henry uit Texas op 29 september 2018:

Deze zijn hilarisch! Doet me wensen dat ik niet in een appartement woonde zodat ik een kerkhof kon creëren.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Frances - Bedankt voor het kijken. Geen schande in een enkele jack o & apos; -lantaarn. Je viert feest!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Tim, bedankt voor het kijken en delen, ook al vier je het niet zelf. Het brengt mensen absoluut samen met de manier waarop ze massaal naar hen kijken, foto's voor hen nemen en naar ons zwaaien en reageren. Heb een prachtig weekend.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Claudia - Als je dit doet, weet ik zeker dat het een grote hit zal worden! Fijne Halloween!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Bill - Dat is ter ere van de ex-man van mijn zus. Zijn achternaam is niet Dover en er was geen minibus bij betrokken - alleen maar wishful thinking. Wat er ook van hem komt, is niet genoeg, maar we laten Karma ervoor zorgen. Bedankt voor het langskomen dit weekend!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Devika - Dat is jammer dat het vervaagd is in jouw land, daar je er erg van genoten schijnt te hebben. Het is een groot feest hier in de VS, met veel volwassenen die op de een of andere manier meedoen naast het uitdelen van snoep. Fijn weekend, en bedankt voor je reactie.

Frances Metcalfe uit The Limousin, Frankrijk op 29 september 2018:

Hallo bloeien. Dit alles maakt mijn eenzame Hallowe & apos; en pompoen met een kaars erin zielig! Wat een inventief artikel.

Truzy Team uit U.S.A. op 29 september 2018:

prachtig, bloeien,

Je tovert altijd een glimlach op mijn gezicht of geeft iets diep om over na te denken. Ik houd van je werk. Dit is geweldig.

Hoewel ik geen Halloween vier, heb ik vrienden die dat wel doen, en vaak maken ze deze grappige grafstenen. (

dit zal ik delen.)

Ik hou van de grappige namen, maar wat nog belangrijker is, vakantie versieren kan een leuk iets zijn dat een gezin samen kan doen. Uw ideeën kunnen hierbij helpen.

Je doet altijd geweldig werk, mijn vriend en schrijfcollega,

Veel respect en bewondering,

Oprecht,

Tim

Claudia Mitchell op 29 september 2018:

Ik hou van deze ideeën! Mijn dochter heeft over een paar weken een Halloween-feestje en misschien moeten we dit doen!

Bill Holland uit Olympia, WA op 29 september 2018:

De eerste, over Dover, deed me hardop lachen. Ik denk dat hij niet snel zal bedriegen. :)

Devika Primić uit Dubrovnik, Kroatië op 29 september 2018:

Ik zou graag meedoen voor HALLOWEEN om het te maken zoals jullie hebben en ietwat anders, maar in Kroatië wordt Halloween niet gevierd. In februari vieren Kroaten hun Halloween. Ik nam deel aan het evenement terwijl ik verschillende maskers droeg en van deur tot deur ging zoals je zou doen, maar dit is nu vervaagd; niet veel mensen doen dit meer. Het lijkt erop dat de culturele zelfs in de meeste dorpen langzaam aan het verdwijnen is.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Clive - Oh, nee! Dat klinkt als een artikel.

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 29 september 2018:

Deeda - Bedankt voor de hulp bij het zagen! Floreren

Clive Williams uit Jamaica op 28 september 2018:

Ik heb echte graven. Op een dag kan ik worden gevonden.

Deeda op 28 september 2018:

Good Stuff Bloei, grappig, leerzaam en heel creatief!

Deeda

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 28 september 2018:

Linda - Aww, dat is zeker jammer. Het is voor mij verbonden met de kersttijd. Zo'n heel plezierige vakantie en zo boordevol creatieve mogelijkheden. Bedankt voor je vriendelijke reactie. Heb een prachtig weekend!

FlourishAnyway (auteur) uit de VS op 28 september 2018:

Pamela, bedankt voor je vriendelijke reactie. Ik heb heel veel plezier! Fijn weekend!

Linda Lum uit de staat Washington, VS op 28 september 2018:

Bloei, deze zijn schattig en grappig, maar het spijt me te moeten zeggen dat we niet deelnemen aan het Halloween-'ding '. Wij zijn Lutheranen, en dus wat jullie Halloween noemen, noemen we Reformatiedag. (We genieten echter nog steeds van het Halloween-snoepje).

Ik ga niet regenen op de parade van iemand anders. Je hebt een aantal leuke, gemakkelijk te doen ideeën aangedragen voor degenen die de duistere kant willen verkennen.

Pamela Oglesby uit Sunny Florida op 28 september 2018:

Bloei, ik hou van wat je voor Halloween met je tuin hebt gedaan. Dat ziet er naar uit dat je die avond zoveel plezier zult beleven. We kunnen zoiets niet echt, maar dat had ik graag gedaan toen ik wat jonger was. Ik denk dat je aanwijzingen geweldig waren.