Pokémon TCG: Giratina VSTAR met Comfey 'Lost Zone'-deck

  Giratina VSTAR raakt je tegenstander voor grote schade, terwijl Comfey de ondersteuning biedt die je nodig hebt om Giratina van stroom te voorzien's attacks!

Giratina VSTAR raakt je tegenstander voor grote schade, terwijl Comfey de ondersteuning biedt die je nodig hebt om Giratina's aanvallen kracht bij te zetten!

Waag je in de Lost Zone om verwoestende aanvallen uit te voeren

Normaal gesproken wil je niet dat je kaarten naar de Lost Zone worden gestuurd, of naar het gebied waar kaarten worden geplaatst nadat ze uit het spel zijn gehaald. Maar dit deck, dat zijn kracht ontleent aan Giratina VSTAR 's Star Requiem-aanval vereist dat je kaarten invoert in je Lost Zone om de overwinning te behalen.

Gelukkig heb je voldoende middelen om je op weg te helpen om 10 kaarten in je Lost Zone te krijgen, zodat je vijandige Pokémon (hopelijk een VMAX!) kunt raken met Giratina's meest verwoestende aanvallen!

Laten we eens kijken naar de lijst met decks!

  Spelers kunnen Giratina VSTAR gebruiken's Lost Impact attack to pick off smaller Pokémon, and save its single Star Requiem VSTAR power to knock out the most imposing foes.

Spelers kunnen de Lost Impact-aanval van Giratina VSTAR gebruiken om kleinere Pokémon uit te schakelen en de kracht van de enkele Star Requiem VSTAR te sparen om de meest imposante vijanden uit te schakelen.

Giratina VSTAR met Comfey Decklist

Pokémon-16
4 Comfortabel (LOR 79)
3 Giratina V (LOR 130)
3 Giratina VSTAR (LOR 131)
2 Cramorants (LOR 50)
1 Sableye (LOR 70)
1 Galarische Zigzagoon (SWSH 117)
1 Lumineon V (BRS 40)
1 stralende Greninja (ASR 46)

Trainerkaarten—31
4 Het experiment van Colress (LOR 155)
2 bevelen van de baas
1 Maarnie
1 Roxanne (ASR 150)
4 Luchtspiegelpoort (LOR 163)
4 schepnet
3 Battle VIP-pas (FST 225)
2 ontsnappingstouwen (BST 125)
2 gewone staaf
2 snelle bal
2 Schakelen
1 luchtballon (SWSH 156)
1 verloren vacuüm (LOR 162)
1 pad naar de top (CRE 148)
1 Tempel van Sinnoh (ASR 155)

Energie—13
4 psychische energie
3 Grasenergie
3 Waterenergie
3 Capture-energie (RCL 171)

De Comfey Engine genereren om uw verloren zone te vullen

Voor een aantal van de meest indrukwekkende kaarten van dit deck moet je kaarten uit het spel verwijderen of in de 'Lost Zone' plaatsen om te profiteren van hun krachteffecten. Deze kaarten bevatten Mirage Gate, Lost Vacuum, Cramorant, Sableye en Giratina VSTAR.

Om te beginnen met het verwijderen van kaarten uit het spel, kun je Comfey in de actieve positie spelen en de Flower Selecting Ability gebruiken om naar de bovenste twee kaarten van je deck te kijken en er een in je hand en een in de Lost Zone te plaatsen. Je kunt ook het experiment van Colress gebruiken om naar de vijf beste kaarten in je deck te kijken, er drie te trekken en de resterende twee in je Lost Zone te plaatsen.

De enige beperking van Comfey's Ability is dat deze Pokémon lage hitpoints heeft, en dus zul je kaarten zoals Switch, Scoop Up Net en Escape Rope moeten gebruiken om je Comfey te beschermen en hem in staat te stellen door te gaan met het verwijderen van kaarten uit het spel. Maak je echter geen al te grote zorgen, want je hoeft maar tien kaarten uit het spel te halen, dus je hoeft Comfey's Flower Selecting Ability maar vijf keer te gebruiken, en dat is als je geen Colress's Experiment speelt.

  Met slechts vier kaarten in je Lost Zone kun je Spit Innocently gebruiken zonder energie!

Met slechts vier kaarten in je Lost Zone kun je Spit Innocently gebruiken zonder energie!

Grote schommelingen maken met basis-Pokémon

Zodra je 10 kaarten in je Lost Zone hebt verzameld, kun je profiteren van ongelooflijk sterke aanvallen voor weinig of geen energie. Terwijl Giratina VSTAR de grote slagman van dit deck is, kunnen Cramorant en Sableye allebei 110 tot 120 aanvallen uitvoeren voor één energie of minder, waardoor ze de perfecte Pokémon zijn om naar de actieve positie te gaan als resultaat van Escape Rope.

Door ze te gebruiken, kun je de Pokémon van je tegenstander uitschakelen terwijl je slechts één prijskaart riskeert als ze zich omdraaien en een van hen knock-out slaan.

Hoewel er geen kaarten in de Lost Zone nodig zijn om aan te vallen, is Radiant Greninja ook een geweldige optie om kaarten te trekken met behulp van de Concealed Cards Ability en om Pokémon met een lager hitpoint op de bank van je tegenstander aan te vallen met behulp van de Moonlight Shuriken-aanval.

  Brandstof Giratina's game ending attacks with Mirage Gate for a quick win.

Voed Giratina's game-einde-aanvallen met Mirage Gate voor een snelle overwinning.

Race naar de Giratina VSTAR voor een instant knock-out!

Zodra u tien kaarten in uw verloren zone heeft, bent u klaar om Giratina VSTAR naar de actieve positie te brengen. Pas echter op, want met slechts 280 levenspunten kan hij niet te lang in de actieve positie blijven. Gebruik Mirage Gate om direct een Psychic en Grass Energy aan Giratina te koppelen zodat hij zijn aanvallen kan gebruiken, en zwaai dan uit met Lost Impact voor 280 of Star Requiem voor een instant knock-out.

Wees kieskeurig tegen welke Pokémon je Star Requiem gebruikt! Aangezien het een VSTAR-kracht is, kan er slechts één per spel worden gebruikt, dus het is het beste om de kracht te gebruiken om een ​​vijandige VMAX of VSTAR aan te vallen, zodat je twee of drie prijskaarten kunt verzamelen in plaats van één.

Als je wat extra tijd nodig hebt om je Giratina VSTARS op te laden, kun je Snorlax's Unfazed Fat-vaardigheid gebruiken om de aanvallen van je tegenstander op te vangen en je wat tijd te geven totdat je wisselt, of je tegenstander een van je Benched Pokémon in de actieve positie dwingt.

Gelukkig vechten!

Giratina VSTAR is een imposante beatstick met het unieke vermogen om de kracht van de Lost Zone te benutten om vijandige Pokémon onmiddellijk uit te schakelen. Als je van snel bewegende decks houdt die profiteren van ongebruikelijke deck-strategieën, dan is dit deck misschien iets voor jou!

Pas op, want de meeste Pokémon in het kaartspel hebben lage hitpoints, dus je wilt behendig blijven en racen om kaarten uit het spel te verwijderen om te winnen!