Hoe maak je een T-shirt-geheugenquilt

Loretta leerde naaien op de trapnaaimachine van haar oma. Ze begon haar eigen kleding te naaien in de 7e klas en geniet nog steeds van stoffen.

De verrassingsquilt. Een succes!

De verrassingsquilt. Een succes!

Tijd om op zoek te gaan naar de T-shirts

  • Bepaal de grootte van de geheugenquilt die u wilt maken - of laat het aantal t-shirts voor u beslissen. Ik heb ervoor gekozen om een ​​quilt te maken die niet helemaal op ware grootte is. Elke kleinere zou niet mijn doel hebben gediend, en elke grotere zou moeilijker zijn geweest om te reizen.
  • Bepaal uw thema. Ik koos zijn vele middelbare schoolclubs en zijn universiteitsbezoeken. Er is ook een bijbaan, een verwijzing naar ons (zijn ouders), en enkele uitstapjes.
  • Vind alle t-shirts. Mogelijk moet u toestemming krijgen om ze in stukken te hakken. Maar nogmaals, verrassingen kunnen leuk zijn! Bereken uw eigen risico. ;-)
  • Kijk in kasten, koffers, laden, stoelen bij het raam, kelders, garages en zolders. Misschien onder het bed? Wasmand? Diepvries?
  • Als je kieskeuriger bent dan ons gezin, ben je klaar om te gaan. Anders kan een laatste wasbeurt een goed idee zijn. En natuurlijk grondig drogen.

Het knippen van de T-shirts

T-shirts kunnen wat betreft vierkante maten vervelender zijn dan sweatshirts, vooral als er t-shirts op kindermaat worden gebruikt. Je kunt meestal een mooi vierkant krijgen van een sweatshirt voor tieners of volwassenen, maar T-shirts kunnen een klein ontwerp hebben tussen de armnaad en de nek, of een bepaald logo hebben een vreemde uitsnede.

Het maakt niet uit. Gewoon knippen.

Overweeg ook hoe u sommige van de restjes kunt gebruiken:

  • U kunt ervoor kiezen om wat kale plekken voor de quilt op te vullen. Anders maken grote snippers stofdoeken en poetslappen.
  • De geribbelde halzen kunnen als hoofdband worden gebruikt om uw haar uit uw gezicht te houden wanneer u uw gezicht wast. Ik doe dit als we gaan kamperen of andere reizen. Dan hoef ik me geen zorgen te maken dat ik het verlies.
  • De zomen van de mouwen en van de onderkant van het overhemd kunnen op andere naaiprojecten worden gebruikt als u op die manier handelt.

Bepaal de rand van de vierkanten

Ik wilde een 'Americana'-quilt. Wat zegt Amerikaan meer dan t-shirts en spijkerbroeken? Ergo, ik besloot denim te gebruiken om elk van mijn quiltstukken / secties te omringen. Ik gebruikte een van mijn oude spijkerbroeken en sneed ze in reepjes. Ik had niet genoeg, dus ik moest wat middelzware denim kopen.

Kies wat voor u werkt. Aangezien alle stukken (over het algemeen) een lichtgewicht breisel zijn, moet u ten minste een middelzware geweven stof kiezen om de vorm te behouden als u klaar bent, en ook om te helpen bij het verschuiven tijdens het naaien.

Opmerking: Ik heb mijn serger gebruikt voor alle stukjes. De buitenste binding en 'quilten / zekeren' waren een rechte steek op een gewone machine. Voor de hele quilt kan een gewone machine worden gebruikt.

Schik de stukken

Hier gebruik je wat fantasie voor. Bijvoorbeeld...

Ik wilde een bepaald zomerkamp vertegenwoordigen voor de drie jaar dat onze zoon daar naartoe ging. Elk jaar had een ander logo. Ik wilde geen drie grote stukken van in wezen hetzelfde, maar ik wilde wel de herinneringen. Als je op de onderstaande foto kijkt, zie je dat ik drie van die uitsnijdingen in één stuk heb samengevoegd voordat ik de spijkerrand eromheen heb toegevoegd - de grijze, roze en blauwe stukken in de rechteronderhoek. Deze drie werden toen één stuk.

Ik deed iets soortgelijks met andere stukjes - in feite kleinere stukjes aan elkaar plakken, sommige met een kleine binnenrand, andere zonder. Deze stukjes begonnen toen een rechthoekige vorm van vergelijkbare grootte aan te nemen. Ik zag dat elk verschil in maten kon worden aangepast met de denimranden rond elk laatste stuk / sectie.

Mogelijk hebt u ook stukken van een afwijkende maat of een afwijkende vorm. Dat is oké. Maak ze vierkant met andere uitgesneden stukken of met randstof. Ze kunnen allemaal trainen.

maak-een-t-shirt-quilt-om-herinneringen-te-bewaren-en-voor-een-lekker-knuffelen


Ik moest iets doen met het stuk USC, waar hij afstudeerde met een graad in Cinematic Arts. (Ja, we zijn trotse ouders).

Dit 'USC'-embleem was erg klein. Om het handig te maken heb ik er een paar speciale randen omheen gezet met de kleuren USC - Goud en Kardinaal. Omdat ik had besloten om dit stuk op te nemen met de voor- en achterkant van een zwart T-shirt, heb ik een bredere zwarte rand toegevoegd met een laatste gouden rand om het te laten opvallen. Ik heb dit tussen de zwarte stukken genaaid en zo één groot stuk gemaakt met dan de spijkerrand.

Opmerking: De laatste gouden rand is een geweven stof die het hielp stabiliseren tussen de twee zwarte gebreide stukken. Mogelijk moet u iets soortgelijks doen tussen gebreide stukken.

Deze stukken vertegenwoordigen het 6de leerjaar (middelbare school) door middel van afstuderen.

Deze stukken vertegenwoordigen het 6de leerjaar (middelbare school) door middel van afstuderen.

Elk jaar worden ongeveer 30 kinderen uit onze stad gekozen om deel te nemen aan het IB Diploma-programma, in wezen beginnen ze op de middelbare school op 11-jarige leeftijd. Yikes!

Elk jaar worden ongeveer 30 kinderen uit onze stad gekozen om deel te nemen aan het IB Diploma-programma, in wezen beginnen ze op de middelbare school op 11-jarige leeftijd. Yikes!

Nu voor het vullen en ondersteunen

Dit is een heel individuele keuze. Misschien wil je een heel zware quilt zoals mijn oma altijd maakte. Gebruik een dikke vulling aan de binnenkant en een achterkant van fleece of flanel. Ik hield van het zware gewicht van haar quilts!

Misschien wilt u middelzware batting en een 'gewone' katoenen rug. Goede keuze.1Vergeet niet om je rug te wassen en te drogen, maar niet de batting. Zoveel 'b'-woorden!

Ik moest hiermee in een vliegtuig reizen, dus het gewicht was een punt van zorg. Ik heb ervoor gekozen om een ​​vel voor de binnenkant en een tweede vel voor de achterkant te gebruiken. Dit diende twee doelen. Het verlichtte de last voor de gewichtslimiet en maakte het werkbaar om het hele ding af te werken op mijn Montgomery Ward-naaimachine. (Haven & apos; t gehoord van die winkel al een tijdje, nietwaar)?

Dit was het punt waarop ik pinnen moest gebruiken om de drie lagen bij elkaar te houden. Hiervoor heb ik grote veiligheidsspelden gebruikt in plaats van rechte pinnen. Ik moest mijn lagen vouwen, opnieuw vouwen, rollen en opnieuw rollen tijdens het 'quilten', wat in feite een steek-in-de-greppel was naast de grote rechthoeken die uiteindelijk tevoorschijn kwamen. De achterkant was niet bepaald elegant.

Misschien heb je een quiltmachine of een plaatselijke winkel met apparatuur om je te helpen. Des te beter. Weet gewoon dat u dit kunt doen, zelfs met de hand. Dat is de manier waarop onze voormoeders het deden, toch? Zodra je je lagen hebt vastgemaakt, ben je klaar om af te werken.

Werk af met binding

Ik besloot een band om mijn quilt te doen.

1U kunt dat echter wel meenemen in de stap 'steun'. Als je besluit dat te doen, stop dan met de voorgaande stappen nadat je de middelste laag hebt vastgezet - de batting. Op dat punt plaatst u de goede kanten van uw geplooide voorkant tegen de rechterkant van uw achtergrondstof, naait u 3/4 rond, draait u om en maakt u de opening af. U zult dan de voor- en achterkant willen hechten / quilten / vastzetten.

Als u zo geneigd bent, kunt u natuurlijk uw eigen quiltbinding maken. Ik heb dat gedaan. Het is tijdrovend en er is mogelijk meer stof voor nodig dan u wilt. Daarom is bias-tape uitgevonden.

Ik koos voor een 2-inch brede biaisband om eventuele oneffenheden op mijn quilt te vergeven. Ik koos voor zwart omdat ik niet wilde dat de kleur marineblauw 'bijna maar niet helemaal' bij de denim paste. De ene kant van de vouw is breder dan de andere kant van de vouw. Leg de brede kant aan de onderkant en naai langs de rand aan de smalle kant, die nu bovenop je stof zit. Zoals een kleine sandwich. Op de hoeken kunt u in een handomdraai een verstek maken - u hoeft niet te knippen en opnieuw te naaien. Gewoon instoppen en naaien.

U zult weten dat u succesvol was als u een e-mail ontvangt met een foto van uw herinneringsquilt die in gebruik is tijdens een Berlijnse winter. Ik denk dat een quilt op meer dan één manier warm kan zijn.

T-Shirt Memory Quilt in gebruik.

T-Shirt Memory Quilt in gebruik.

Deze inhoud is nauwkeurig en waar voor zover de auteur weet, en is niet bedoeld ter vervanging van formeel en geïndividualiseerd advies van een gekwalificeerde professional.

2018 De Sampsons

Opmerkingen

The Sampsons (auteur) uit The Ozarks, Missouri op 4 mei 2020:

Trouwens ... als je je eigen haar of een familielid moet knippen, bekijk dan dit artikel over haargereedschap voor thuis.

https: //bellatory.com/hygiene-grooming/schaar ...

blingbling88 op 10 mei 2019:

Je artikel is erg goed. ik zal jullie samen volgen. Heel erg bedankt!

http://caygames.com/moto-x3m-2

vimu786 op 19 maart 2019:

goed gedaan. ga zo door jongens ...

Bedankt https://joinindianarmyr.in/

Jassicaroy op 5 maart 2019:

Bedankt Nova, echt geweldige ideeën. Ik ga dit zeker proberen. Bedankt voor het delen met ons. https://www.bestreasoningbook.com

parulsharmaa01 op 27 februari 2019:

Bedankt voor een geweldig idee over Keep Memories. Ik was dol op dit artikel https://www.bstc2019.in/ dank u

The Sampsons (auteur) uit The Ozarks, Missouri op 1 februari 2019:

Nova Jones -

Heel erg bedankt. Als je op mijn profiel kijkt, zie je andere soortgelijke artikelen.

novasones001 op 01 februari 2019:

Verbazingwekkend geschreven. Laat het ons weten als je klaar bent. Blijf dergelijke artikelen posten.

Zien: https://techyhost.com/

The Sampsons (auteur) uit The Ozarks, Missouri op 7 januari 2019:

Super goed. Laat me weten hoe het gaat.

Jackie op 4 januari 2019:

Ik denk dat ik dit ga proberen.

The Sampsons (auteur) uit The Ozarks, Missouri op 19 december 2018:

Laat het me weten als je er een maakt.

priyankawow op 07 december 2018:

Bedankt voor de geweldige post. Ik was helemaal weg van dit artikel https://rrbgroupdresults2019.in/ bedankt voor het geweldige artikel :)

Blijf meer schrijven.

chatiraqia op 06 december 2018:

bedanken