Hoe maak je een gebonden fleece deken

Zelfgemaakte fleece babydeken zonder naaien

Ik kan nauwelijks een knoop aannaaien, maar ik hou wel van slimme dingen. Deze fleecedeken was gemakkelijk te maken en heeft een zelfgemaakt tintje zonder te naaien. Ik heb er twee gemaakt als kraamcadeautjes voor goede vrienden. Fleecestof is zacht - perfect voor babygeschenken - en u kunt de maat aanpassen aan een wieg of bed. Nog een pluspunt van dit project: het is erg vergevingsgezind voor kleine fouten!

Hieronder vindt u een complete handleiding. Lees verder en vind opmerkingen van anderen die deze deken hebben gemaakt. Laat gerust uw eigen opmerking achter als u vragen of tips heeft!

Een compleet gebonden fleecedeken.

Een compleet gebonden fleecedeken.

Wat je nodig zult hebben

  1. Twee stukken fleecestof
  2. Scherpe schaar (ze worden echt saai na dit project)
  3. Plakband
  4. Paperclips

Bed of wieg: hoe lang moet u uw gebonden fleece deken maken

Een van de meest gestelde vragen over dit project is hoelang ik de stof moet knippen. Mijn aanbeveling is om naar de stoffenwinkel te gaan en de begeleider te vragen het vlies op de gewenste afmetingen te knippen.

  • Een normale tweelingdeken is 66 x 90 inch.
  • Een typische wiegdeken is 45 bij 60 inch.

Opmerking : Er zijn 36 centimeter in een tuin.

De das-fleecedeken maken: acht eenvoudige stappen

Stap 1

Koop je stof. Je kunt het kopen op Amazon (ze hebben een aantal geweldige stoffen) of naar een stoffenwinkel zoals JoAnn & apos; s Fabric gaan. Kies er twee voor elke deken, één voor elke kant. Ik heb liever een patroon en een vaste stof. De twee vachten moeten de textuur en dikte hebben. Zorg ervoor dat geen van beide te dik is, anders wordt het heel moeilijk om te snijden.

Stap 2

Als je naar een stoffenwinkel gaat, vraag de begeleider dan om beide stukken even groot te knippen. Ik koos ervoor om elk stuk fleece op één meter te laten knippen in de hierboven afgebeelde dekens. Als je een grotere of kleinere deken wilt, knip dan dienovereenkomstig. Ik vond dat de maat van één meter perfect was.

Stap 3

Leg thuis de stukken vlies gelijkmatig op elkaar en knip ze aan elkaar zodat ze niet bewegen.

Nadat je twee soorten vlies hebt gekozen en ze in gelijke stukken hebt gesneden, knip je twee lagen aan elkaar met een paperclip.

Nadat je twee soorten vlies hebt gekozen en ze in gelijke stukken hebt gesneden, knip je twee lagen aan elkaar met een paperclip.

Stap 4

Kies een rand om mee te beginnen en vouw de twee lagen ongeveer anderhalve centimeter omhoog. Gebruik vier of vijf stukjes tape om de vouw vast te zetten. Zorg ervoor dat je vouw gelijk is.

Vouw de stoffen ongeveer anderhalve centimeter op en plak ze langs één kant. Snijd tot je de bovenkant bereikt (effen groen).

Vouw de stoffen ongeveer anderhalve centimeter op en plak ze langs één kant. Snijd tot je de bovenkant bereikt (effen groen).

Stap 5

Begin met snijden langs de gevouwen rand. Maak je bezuinigingen ongeveer 2,5 cm uit elkaar en net voorbij het einde van de vouw. Ga door totdat je de hele kant hebt afgemaakt. Zorg ervoor dat u gelijkmatig snijdt.

Maak sneden van 2,5 cm langs de gevouwen rand. Verwijder de tape.

Maak sneden van 2,5 cm langs de gevouwen rand. Verwijder de tape.

Stap 6

Verwijder de tape en begin de twee lagen stof aan elkaar te binden. Het is gemakkelijk om een ​​gelijkspel te missen, dus let op, zodat u niet terug hoeft om opnieuw te binden.

Stap 7

Herhaal deze stappen voor de overige drie zijden. De hoeken kunnen wat lastig zijn. Knip zoals je de eerste kant hebt gedaan en knip alle hoekbinders af die er onhandig uitzien, zodat je een rechte hoek hebt.

Een complete, afgebonden kant.

Een complete, afgebonden kant.

Stap 8

Bind een strik om de deken en je hebt een geweldig zelfgemaakt babycadeau!

Het eindproduct!

Het eindproduct!

Vragen

Vraag: Kan dit worden gewassen zonder het te verpesten?

Antwoord: Absoluut! Je kunt de dasdeken wassen, maar als de kleuren levendig zijn, wil je hem misschien koud wassen.

Vragen of opmerkingen?

Kari Poulsen uit Ohio op 13 september 2017:

Mijn moeder heeft een van deze dekens voor me gemaakt. Ik hou ervan! Nu kan ik er ook wat voor cadeaus maken. Dank u.

Kristen Howe uit Noordoost-Ohio op 18 november 2015:

Robin, geen wonder dat deze hub populair is bij commentaren. Ik hou van dit slimme idee van jou. Het is zo gemakkelijk te doen zonder te hoeven naaien voor beginners. Het kan voor elk soort deken worden gebruikt om aan uw behoeften te voldoen, zowel binnen als buiten.

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 25 mei 2015:

Bedankt, Mary! Ik heb gehoord dat mensen de hoeken afsnijden en ik zal het de volgende keer zeker proberen. Ik heb net een fleece met het SF Giants-logo gekocht, dus ik zal er binnenkort nog een maken. :)

Mary Hyatt uit Florida op 24 mei 2015:

Ik ben net klaar met het maken van twee van deze dekens voor mijn nieuwe achterkleinkinderen die elk moment verwacht kunnen worden! Een van mijn kinderen maakte met deze methode een gooi voor mijn bank. Ik hou gewoon van de warmte van de deken op een kille avond. Ik maak de mijne precies zoals je instructies, behalve dat ik op elke hoek een vierkant van 7,5 cm uitsnijd. Fleece is er nu in zoveel mooie dessins.

UP gestemd, enz. Zal ook vastpinnen op mijn Crafts-bord.

Bob Foster uit de VS op 8 maart 2015:

Ik heb geprobeerd instructies af te drukken voor het maken van een 'NO SEW FLEECE BLANKET'. Ik wil binnenkort met mijn kerstcadeautjes beginnen. Maar ik kan geen site vinden waarop ik de instructies kan afdrukken. Help alstublieft !!!! _ - Ik woon in Canada en ik wil gratis instructies vinden om af te drukken.

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 3 december 2014:

Geweldig idee, Betsy! Ik zal dat moeten proberen! Bedankt voor het delen.

Betsy Segovia op 2 december 2014:

Ik gebruik een indexkaart die op maat is gesneden voor hoeken en stroken als richtlijn en het lijkt sneller en eenvoudiger te zijn.

Goringe Accountants uit Londen, VK op 21 september 2014:

Briljante hub! Ik hou van wat je hier hebt gemaakt!

Sarah Forester uit Australië op 16 februari 2014:

Wauw, dit is geweldig, ik kan niet geloven dat je dat hebt gemaakt! Ik wou dat ik een meer artistieke kant voor me had.

torrilynn op 20 december 2013:

een fleecedeken maken is een leuke en simpele bezigheid. Ik heb er ooit een gemaakt voor mijn moeder. bedankt voor de hub. erg informatief. gestemd en vastgemaakt.

Addison op 31 maart 2012:

Kailey- Je knoopt twee stroken twee keer aan elkaar

L a d y f a c e op 09 maart 2012:

Ik heb een kleine naaiatelier en kan bevestigen dat fleece inderdaad een saaie schaar is. Ik heb één paar voor het knippen van fleece en mijn dure paar gebruik ik voor het knippen van andere stoffen. En voor het geval iemand het niet weet: de snelste manier om uw schaar kapot te maken, is deze te gebruiken om papier te snijden!

:)

Bethany op 09 maart 2012:

de dingen die je moet maken is een schaar, liniaal en alleen het vlies

Christina op 18 februari 2012:

Eigenlijk ... de schaar wordt niet saai als je een stoffen schaar gebruikt. Als je een gewone schaar gebruikt, ja, en als je een stoffen schaar op iets anders dan stof gebruikt, worden ze dof en kunnen ze geen stof meer knippen. Ik heb er een paar en ze zijn zebra: 3

Vrouw op 21 januari 2012:

Hier is een interessant idee dat ik kan bedenken voor het gebruik van de bergingsranden die aan beide stukken zijn afgesneden - ik knoop 3 stroken aan elkaar aan de bovenkant, vlecht de stroken aan elkaar, als je naar beneden komt, maak je een knoop. Als de dekens niet worden gebruikt, vouw en rol de deken dan op als een slaapzak, wikkel de vlecht eromheen en knoop hem vast in een strik - gemakkelijk om de deken op te bergen - het ziet eruit als een slaapzak!

Kailey op 20 januari 2012:

Hoe lang duurt het? ik wil er vandaag een maken

Kathy op 28 december 2011:

Hallo Stacie, ik heb vanavond mijn eerste deken zonder naaien gemaakt voor mijn achternichtje van 6 weken oud. mijn moeder zei dat ik het geweldig heb gedaan. Ik zal proberen er een te maken voor haar broer, hij is 10 jaar oud. Bedankt voor alle tips.

Voor op 27 december 2011:

Ik hou van dit idee, maar wat als je niet hetzelfde type stof hebt?

Melissa op 20 december 2011:

Hoe bind ik de uiteinden aan elkaar? Is het gewoon een gewone knoop?

DaisyDuke op 20 december 2011:

Ik ben van plan er een paar te maken voor het project Blankets & Bears op mijn plaatselijke politiebureau. Bedankt voor de geweldige instructies!

iJill143 op 19 december 2011:

kaitie, dat is een heel goed idee. ik ga dat vandaag proberen. bedankt!

Kaitie op 19 december 2011:

Mijn vrienden en ik probeerden dit en ontdekten dat het het beste is om ongeveer 1,8 meter stof te gebruiken en vierkantjes van 7 inch van de hoeken af ​​te knippen. Ik ben ongeveer 1,8 meter lang, en het is een deken van goede grootte voor mij.

Ashleyshumaker op 19 december 2011:

Op de hoeken. Als u bij het maken van uw strips een vierkant uit elke hoek knipt, worden de hoeken schoner

liefde op 12 december 2011:

Ik maak er twee voor mijn neefjes, dus opgewonden om ze vanavond te starten !!!!!!!!!!!!! :)

Ariel op 12 december 2011:

Deze zijn heel gemakkelijk te maken en erg handig. Ik maak er 4 voor deze kerst als cadeau.

Ook een handige tip: knip 5-10 stroken af ​​en knoop ze vast, ga dan verder met het snijden van stroken en stop elke 5-10 om opnieuw te binden.

Dit hielp me de stroken die bij elkaar hoorden te binden. Ik hoop dat dit heeft geholpen:]

Shelby op 11 december 2011:

Ik heb net de stof gekocht en ik vroeg me af of ik de stof moet wassen voordat ik de deken maak of daarna, en zal deze krimpen?

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 7 december 2011:

Bedankt voor het verduidelijken van Ashley, Nancy!

Nancy Caton op 07 december 2011:

Ashley-

Als ik deze voor een eenpersoonsbed maak, gebruik ik minimaal 2,5 meter fleece

Alex Moore op 06 december 2011:

Waarom heb je plakband en paperclips nodig ??

Ik gebruik dat spul nooit voor het mijne ...

verloren op 06 december 2011:

kan ik [foto's op het vlies strijken en ze blijven

welch1233 op 3 december 2011:

Ik heb geen kleintjes in de buurt, dus ik gebruik rechte pinnen (5 'boven elke lengte om het materiaal bij elkaar te houden). Ik plaats de pinnen zijwaarts langs alle zijden 5 'vanaf de rand, dan snij ik alle zijden in 4'. Ik haal de spelden eruit terwijl ik vastbind. Dit werkt geweldig voor mij. Ik gebruik ongeveer. 36 spelden en tel ze als de deken klaar is. Als er een ontbreekt, doorzoek ik de deken totdat hij is gevonden. Ik kan geen deken in 2 uur knopen en beschouw mezelf als snel. Ik ben ook erg kieskeurig over mijn knopen !!! Oké, terug naar koppelverkoop !!

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 2 december 2011:

Bedankt, Lynn! Dat is een geweldig advies voor mijn lezers. Ik waardeer het enorm!

Lynn op 2 december 2011:

Ik maak deze voor mijn zoons en maak ze 3 meter lang! Ze zijn allebei ruim 2 meter lang en dit helpt ze lekker warm te houden.

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 1 december 2011:

Ik heb gewoon gewone fleece gebruikt en heb geen problemen gehad met pilling. Succes!

heeft hulp nodig op 01 december 2011:

Ik vroeg me af of je een antipilfleece nodig had? Ik vond een sneeuwstormvlies dat ik wilde gebruiken. Heeft het invloed op mijn eindproduct? Bedankt voor je tijd en hulp!

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 30 november 2011:

Melissa, ik heb de foto's genummerd zodat je visueel kunt zien wat ik bedoel. Hoop dat dat helpt!

melissa op 30 november 2011:

Ik maak er een voor mijn vriend, die 6 & apos; 1 'is, dus besloot ik om 2,5 meter mee te gaan. Ik heb er nog nooit een gemaakt en ik heb maar één vraag. Ik begrijp stap 4 niet. Help alstublieft?

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 30 november 2011:

Lindsey, ik heb nog nooit een kant met zijdezachte stof gedaan. Ik weet niet zeker of het correct zou worden uitgelijnd en goed zou aansluiten. Je zou het op een heel klein dekentje of stuk kunnen proberen en kijken of het werkt. Laat het ons weten; het zou echt waardevol zijn voor de gemeenschap hier! Bedankt!

lindsay op 30 november 2011:

hoi, ik vroeg me af of ik een zijvlies kon maken en een zijdezachte stof? of zou het niet kloppen?

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 29 november 2011:

Hunter, aangezien het voor je moeder is, wil je het misschien iets groter maken. Misschien zou anderhalve meter de beste zijn. Veel succes en laat ons weten hoe het gaat!

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 29 november 2011:

Hunter en vballisfun, ik heb een tuin gebruikt en het is een deken van goede maat. Als je bij de stoffenwinkel komt, trek dan een meter stof tevoorschijn en kijk of die maat er goed uitziet. Onthoud dat u de randen afsnijdt en ze vastbindt, zodat de daadwerkelijke deken zonder de pony iets kleiner zal zijn. Succes!

Jager op 28 november 2011:

Oké, als iemand er een heeft gedaan voor een volwassene, hoeveel materiaal heb je dan nodig. Ik maak er een voor mijn moeder en dit is een heel belangrijk cadeau. Schrijf een opmerking;)

Bedankt vrienden

Vballisfun op 28 november 2011:

Hoi Robin,

Ik dacht erover om er zelf een te maken en ik kan het materiaal dat ik wil niet vinden. Ik wil een schattig patroon vinden (ik ben 12) met volleyballen erop ... ik heb op veel plaatsen gekeken. Help me alsjeblieft wat te vinden. :) DANK U

Bob op 28 november 2011:

Ik had eerst problemen, maar toen raakte ik eraan gewend

Jager op 27 november 2011:

Mij ​​alweer,

aangezien de mijne voor een volwassene is, ongeveer hoe groot zou je denken dat het moet zijn. Ik ben een tiener en weet echt niet hoe groot het moet zijn.

Jager op 27 november 2011:

Hallo, ik maak dit als een kerstcadeau voor mijn moeder. Ze zal er dol op zijn.

Elsie op 24 november 2011:

wat voor soort knoop kan je het beste gebruiken voor een gebonden deken? Zal een gewone vierkante knoop niet aan beide kanten 'uitsteken'?

Ashley op 22 november 2011:

Hoeveel meter moet ik krijgen als ik wil dat het lang genoeg is voor een tweepersoonsbed? 2 meter?

Katie op 21 november 2011:

Ik ben echt op zoek naar een geweldig eenvoudig kerstcadeau voor mijn overgrootmoeder! Ze houdt van zelfgemaakte cadeaus omdat ze denkt dat ze sinds de zelfgemaakte cadeaus de liefde met haar kan vasthouden! En ik vind dit een geweldig idee! Ik weet niet precies hoeveel meter ik hiervoor moet krijgen, ze is niet echt groot, maar ik wil dat het een goede maat is om mee te knuffelen! Ik ga het gewoon aan de assistent bij Joanns of Michaels vragen, ik weet zeker dat ze het misschien weten. Geweldige instructies om ze ook te maken! Ik zag een video op youtube van een dame die ze maakte, maar was niet specifiek. Ik heb de mijne nog niet gemaakt, maar ik ben mooi Kerstmis staat voor de deur! Ik heb al een deken genaaid met mijn oma en mijn vriend vond het geweldig! Ik ben pas 12 jaar oud en vind dit echt leuk! Geweldig cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen! Bedankt voor de instructie!

erin op 20 november 2011:

Zou 1 meter genoeg zijn voor een peuter en 2 meter genoeg voor kinderen en tieners?

cindy op 20 november 2011:

Ik ga een paar dekens maken voor mijn zussen en broer voor Kerstmis, zou 2 meter genoeg zijn voor elke deken

Ambachten601 op 19 november 2011:

Hoi! Ik vroeg me af hoe lang je de deken zou hebben, zodat deze de hele / iets meer dan een 5 & apos; 3 'persoon zou bedekken?

Hartelijk bedankt voor uw hulp! God zegene!

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 17 november 2011:

Hallo Kylie,

Ik vind dat een geweldig idee! Je kunt de stof altijd in de stoffenwinkel bekijken en kijken of het werkt, of je kunt twee dekens maken: een voor jou en een voor hem! Veel plezier!

Kylie op 17 november 2011:

Ik denk erover om voor de kerst een dasdeken voor mijn vriend te maken. Ik dacht erover om een ​​ontwerp van zijn favoriete voetbalteam aan de ene kant te plaatsen en vervolgens het mijne aan de andere kant. Denk je dat dit te 'druk' zal zijn en er niet goed uit zal zien?

Miranda op 17 november 2011:

welke stof raad je aan voor een lichtere deken ... Ik dacht erover om wat te maken voor mijn nichtjes en neefjes in Oklahoma, maar ik wil geen zware stof ...

Janice op 14 november 2011:

Ik gebruik de hele tijd een rolmes om de mijne te maken. Het werkt fantastisch! Het lijkt erop dat dingen veel sneller gaan dan snijden! :)

Lynn op 12 november 2011:

Ik denk dat een rolmes prima zou werken op basis van mijn ervaring met het gebruik van een schaar toen ik ze heb gemaakt.

ann op 10 november 2011:

Kun je voor dit project een rotorsnijder gebruiken?

mmbb15 op 4 november 2011:

hey robbin, heb je een suggestie waar je de beste stof of de goedkoopste stof kunt krijgen?

Lala op 29 oktober 2011:

Hallo, ik ben aan het eten om er veel van te maken voor Kerstmis.Ik moet ze maken voor 10,13,12,20,18 hoeveel meter moet ik elk doen oh en een baby die ik nog nooit heb gedaan, maar ik hoorde het supergemakkelijk en Ik heb er twee, dus ik weet niet hoeveel meter, hoeveel zou je aanbevelen?

Kristin Trapp uit Illinois op 25 oktober 2011:

Deze dekens zijn erg leuk om te maken en nog beter om te gebruiken. Ze zijn zo warm en heerlijk voor onze winternachten in Chicago, terwijl het er, wat er ook uitziet, een kilte in de lucht lijkt te hangen. Mijn dochter en ik hebben nogal wat van deze stropdasdekens gemaakt. En er zijn veel leuke stoffen om uit te kiezen. Mijn moeder houdt bijvoorbeeld van kruiswoordpuzzels, dus hebben we er een gemaakt met kruiswoordpuzzelvlies aan de ene kant en zwart aan de andere kant. Ik zie mensen op middelbare schoolvoetbalwedstrijden met deze niet-naaiende fleecedekens die gemaakt zijn van schoolkleuren. Als ze geluk hebben, vinden ze misschien zelfs een afdruk op een vacht zoals hun mascotte (bijvoorbeeld tijgerstrepen voor de tijgers, of pootafdrukken voor de bulldogs, enz.). Hoe dan ook, deze zijn zo leuk en gemakkelijk te maken.

Rachel xx op 22 oktober 2011:

Ik ben 12 en ik ga een van deze maken voor mijn eenjarige neef met kerst: Dx

mckenzie op 18 oktober 2011:

bedankt voor de hulp, mijn oma zal dol zijn op de deken :)

Emcade op 16 oktober 2011:

Het idee om een ​​fleecedeken te maken van materiaal van de Colts was geweldig. Ik hou van sport en ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën om mijn teamgeest te laten zien. Ik heb echter niet altijd de tijd om op deze manier te knutselen. Ik kwam een ​​geweldige website tegen die fleecedekens biedt voor degenen onder ons die niet de tijd of energie hebben om er een te maken. All-my-sports.com heeft een uitgebreide selectie, zodat u een fleecedeken kunt vinden voor uw favoriete team. http://all-my-sports.com/

En ik op 11 oktober 2011:

Ik was in de winkel om materiaal te halen om mijn eerste deken te maken en toen ik het verschil vroeg tussen antipil- en sneeuwstormvlies, raadden een paar klanten de sneeuwstorm aan omdat deze niet zo 'rekbaar' was. Ik merkte echter dat aan 2 kanten terwijl ik de knopen aan het knopen was, de stof meer uitrekte dan aan de andere 2 kanten. Ik nam aan dat dit een 'met / tegen het weefsel'-probleem was. Komt dat vaak voor? Is er ook een ander type fleece-achtige stof dat ik kan gebruiken? Een vriend heeft een deken die iemand heeft gemaakt en aan haar moeder heeft gegeven en het lijkt anders dan de fleece waar we naar keken? Trouwens - het was een heel snel en gemakkelijk project EN erg vergevingsgezind als je metingen niet exact zijn.

Jenny op 06 oktober 2011:

Hoeveel kost de stof normaal gesproken om een ​​2x2 deken te maken? Ik ben van plan om 5 dekens te maken, maar wil er zeker van zijn dat het niet te duur is.

Jessica op 04 oktober 2011:

Ik heb er onlangs een gemaakt van Colts-stof omdat ik een grote Colts-fan ben. Enkele jaren geleden maakte ik mijn eerste met mijn tante; het was een Troetelbeertje en mijn kat vond het geweldig. Hij is nu overleden en het was moeilijk om de deken de hele tijd te zien, dus ik besloot er nog een te maken en koos voor Colts. Ik maak me klaar om er twee te maken voor mijn nichtje Audrey, die in januari geboren zal worden.

HWirth28 op 01 oktober 2011:

Deze dekens zijn een geweldig idee, maar er is één ding waar ik niet zeker van ben, of misschien heb ik het net gemist. Hoe lang moeten de spleten zijn, ik ken alleen de breedte?

Jacob en zijn vader op 24 september 2011:

Mijn 9-jarige zoon en ik maken er een voor mijn vriendin. De bovenstaande stappen maakten het eenvoudig genoeg om deze onhandige BF te volgen. ;) Geweldig project!

Mijn 11-jarige nichtje maakte er een voor mijn 2-jarige neefje als een verjaardagscadeau, en gebruikte hetzelfde materiaal om een ​​bijpassende 'lovie' te maken (ongeveer zo groot als een zakdoek, met een knuffeldier erop genaaid) Leuk idee als hij doet NIETS zonder zijn liefde. :)

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 18 september 2011:

Goed advies, Kathy! Bedankt!

Kathy Collins op 18 september 2011:

Vergeet niet antipillenmateriaal te kopen. Ik ontdekte ook dat wanneer je je eerste das maakt, je hem niet strak moet maken. Maak de tweede knoop strak en er zal geen rimpeling in de deken komen. Vergeet niet op de 2x2 yard dekens om op elke hoek 4x4 uit te snijden en eerst de knopen op de hoeken te maken, anders kun je grote problemen tegenkomen - ik deed het. LOL! Is dit niet leuk. Ik ben klaar met # 10 omdat dat is hoeveel kleinkinderen en ik samen hebben. We hebben zo veel plezier! Oma ook!

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 15 september 2011:

Twee knopen is het beste, Dawn! Ik hoop dat het voor jou goed komt!

Dageraad op 15 september 2011:

Gebruik je maar één knoop om te knopen of een dubbele knoop. Ik ontdekte dat als ik maar één keer bind, het los zal komen. Doe ik het verkeerd?

abdij op 13 september 2011:

Ik heb zo'n deken als cadeau gekregen en ik vind het geweldig! Ik gebruik het de hele tijd om af te ronden als ik studeer! Ik heb net de materialen gekocht om de deken ook cadeau te doen!

kaite op 12 september 2011:

als je bij het maken van de deken ongeveer 3x3 inch vierkanten van elke hoek uitsnijdt, worden de hoeken perfect afgerond en een stuk gemakkelijker :)

karis holley op 31 augustus 2011:

hoi ik vroeg me gewoon af of ik mijn deken in het wit maak, kan ik hem strikken?

Layla op 08 augustus 2011:

Dit zal een geweldig cadeau zijn voor mijn vriend

Mat op 16 juli 2011:

mooie hub, mijn vrouw zou het geweldig vinden ..

minimum op 30 mei 2011:

kun je het wassen als je klaar bent om de marker eraf te halen?

Belemmeringen op 23 mei 2011:

Wat een goed idee! Je hebt een aantal leuke items op je blog, ik heb er echt van genoten om ze door te nemen. Dank u :)

Kayla op 27 maart 2011:

Ik ben 11 en ik weet hoe ik dit moet doen! Bedankt om mijn ouders te laten zien hoe geweldig ik kan zijn! :)

HRoger van Online waar ik kan zijn! op 23 maart 2011:

Hallo Robin, ik heb net de video op YouTube bekeken die jullie hebben geüpload en deze Hub als voorbeeld gebruikt. Ik wilde Simones uitdrukking gewoon hergebruiken en zeggen: OMG! OMGWTFBBQ !!!!! Nou, geweldige video! http://www.youtube.com/watch?v=KaCmdOWNlMU goede informatie! Geweldige hub!

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 22 februari 2011:

Hallo Nea, wat dacht je van het gebruik van de extra stof voor een kussen. U kunt bij uw stoffenwinkel vulling kopen en een bijpassend kussen en deken cadeau doen. Proost!

Nee op 22 februari 2011:

Ik ben dol op het maken van deze dekens! Ik denk dat ik er zelfs verslaafd aan ben om ze te maken. Haha. Elke keer als ik er een maak, heb ik altijd extra stof (het knipsels / afsnijdsels) dat ik me schuldig voel als ik het weggooi. Kent u goede ideeën voor wat ik zou kunnen doen met deze extra kleine stukjes?

zolang op 12 februari 2011:

hey im solange dit is een geweldig idee! waar heb je dit vak geleerd?

Lori op 3 februari 2011:

Goede routebeschrijving, ik maakte een fatsoenlijke maat in 1 uur. Een vriend vertelde me dat fleece een prijs was in een stoffenwinkel, dus ik zag een paar fleecedekens te koop voor $ 5,00 elk die ze prachtig hadden gemaakt, de verjaardag van mijn neef is om de hoek ik weet zeker dat hij dol zal zijn op zijn Winnie de Poeh-dasdeken. Mijn 15-jarige dochter kan haast niet wachten om er ook een te proberen.

Alyssa op 30 januari 2011:

Sarah, als je een foto op de deken wilt plakken, kun je proberen een foto van je computer af te drukken op opstrijkpapier en vervolgens het papier op de deken te strijken. Ik heb een quilt gemaakt met opstrijkbare foto's en het kwam er geweldig uit, ik heb nog nooit fleece gebruikt, maar het zou hetzelfde moeten werken.

Rachel op 26 januari 2011:

ik heb in één week vier dekens gemaakt. ik heb ze gemaakt voor mijn moeder, dochter, man en mijzelf. Ik gebruik fleese. ze zijn geweldig en heel gemakkelijk en ontspannend om te maken

sarah op 25 januari 2011:

Kent u een bedrijf dat een foto op het materiaal zou kunnen zetten en u de deken kunt maken?

Schattig op 23 januari 2011:

Onze Optimist Club maakt deze drie keer per jaar en we geven ze af aan een plaatselijk ziekenhuis met een kinderkankercentrum. Bij opname van een kind krijgen ze een van onze dekens. We hebben veel mooie reacties gekregen en het is zo'n 'feel good'-project. Makkelijker kan niet.

Robin Edmondson (auteur) uit San Francisco op 18 januari 2011:

Hoi Kathy,

Ik heb gewoon een gewone knoop gelegd, maar een vierkante knoop zou er waarschijnlijk mooier uitzien. Succes!

Robin

Kathy Diethorn op 18 januari 2011:

Ik ben misschien kieskeurig, maar hoe knoop je hem in de knoop? Regelmatig of vierkant of wat dan ook. Het lijkt erop dat dat een groot verschil zou maken. Ik werk er nu aan.

Michele op 13 januari 2011:

Ik vind het leuk hoe je dit project hebt uitgelegd, ik kan niet naaien, dus ... ik ga dit proberen.

Marissa op 4 januari 2011:

Zijn deze fleecedekens wasbaar in de machine?

Kirstie op 3 januari 2011:

Heel erg bedankt voor deze eenvoudige routebeschrijving! :) Ik wilde iets speciaals voor mijn vriend krijgen (voor ons ene jaar), maar dacht erover om iets sluws te doen, aangezien ik een sluw persoon ben maar in 4 jaar geen naaimachine heb gebruikt en dit is perfect!

Melissa op 2 januari 2011:

Heel erg bedankt. Ik heb stof en ik ben klaar om te gaan. Ik word binnenkort tante en kan niet wachten om mijn nichtje een deken te geven als ze geboren is.

hhelen op 31 december 2010:

Geweldig spul, ik was op zoek naar tips om er een te kopen en kwam je hub tegen.

stoer op 29 december 2010:

: D ze zijn zo zacht

kk op 29 december 2010:

Ik ben dol op het maken van deze. Ik maak er nu een !! YAY

Georgann op 26 december 2010:

Moet ik een enkele of dubbele knoop knopen?