Licht, geribbeld haakpatroon voor oneindigheidssjaal

Kimberly is een 19-jarige sieradenkunstenaar, zeepmaker en haakster. Ze woont gelukkig samen met haar vriend in het noorden van Minnesota.

zachte-ribbing-oneindigheid-sjaal-haakpatroon

Dit patroon helpt je om een ​​mooie lichte oneindigheidssjaal te maken voor koude herfstavonden of het begin van de winter. Als deze sjaal eenmaal klaar is, kan hij op zoveel verschillende manieren worden gedragen en past hij bij elke outfit. Cakegaren werken prachtig met dit patroon, maar je kunt elk soort garen gebruiken dat je bij de hand hebt of leuk vindt. Omdat Mandala-garen iets dunner is, raad ik een sportgaren aan voor dit patroon. Dit patroon vraagt ​​om Amerikaanse haaksteken, maar ik zal alle maatvariaties van de haaknaaldmaat opsommen.

Afkortingen en informatie

Haak maat: J (10/0, 6,0 mm)

Garen maat: Licht (3)

Afkortingen

Ch- Ketting

HDC- Half dubbel gehaakt

BPHDC- Back Post Half dubbel haakwerk

Gelijkstroom Dubbele haak

Haak tijd

Ch 25

Rij 1- DC in derde l vanaf haak, DC in elke overgebleven steek, keer om. (23)

Rij 2- 2 lossen, DC in steek over, keer om

Rij 3- 1 losse, BPHDC in elke steek, keer om

Rij 4- 2 lossen, DC in elke steek, keer om

Rij 5- 2 lossen, DC in elke steek, keer om

Rij 6- 2 lossen, DC in elke steek, keer om

Rij 7- 1 losse, BPHDC in elke steek, keer om

Rij 8-111- Herhaal rij 4-7 tot rij 111 of totdat het comfortabel twee keer om je nek kan worden gewikkeld.

Rand

Een daarvan is dat je je sjaal op de gewenste lengte krijgt in plaats van af te binden of om te draaien langs de lange kant van je sjaal.

Sc in de eerste steek om de hoek 1 l, SC in de volgende steek.

Herhaal de SC-rand totdat je de onderkant van je sjaal bereikt. Zodra je de onderkant van je sjaal hebt bereikt, 1 DC in elk van de beginl.

Als je het eenmaal langs de onderkant hebt gemaakt, herhaal dan de SC 1 lossen totdat je weer de bovenkant van je sjaal bereikt. Als je het eenmaal terug naar de top hebt gehaald, bind je een staart over van ongeveer een voet tot anderhalve voet.

Verbind een stopnaald met het uiteinde van uw staart en verbind het uiteinde met het begin met een zweepsteek. Klop de steek over, bind af en weef de rest van de staart in.

2018 TheNaturalRoze