Upcycled denim schort tutorial

Claudia schrijft al jaren online over ambachten. Ze is een fervent crafter die het grootste deel van haar leven aan het creëren is.

Upcycled denim schort tutorial. Zo schattig en gemakkelijk!

Upcycled denim schort tutorial. Zo schattig en gemakkelijk!

Glimmende dubbele ventilator

Ik ben altijd op zoek naar leuke naaiprojecten voor alle oude spijkerbroeken die ik in huis heb. Om de een of andere reden past de lengte van de spijkerbroek nooit helemaal bij mijn man, dus de zomen gaan kapot en ik kan ze niet doneren.

Ik gooi ze niet graag weg omdat het zo zonde lijkt.

Dus ik probeer dingen te bedenken om te maken. Ik heb al een schattig gemaakt denim sierkussenhoes en nu heb ik dit schort gemaakt.

Schorten zijn altijd handig in mijn huis. Ik gebruik ze tijdens het koken en schoonmaken, en nu mijn dochter oud genoeg is, gebruikt zij ze ook. Dat betekent dat ik meer nodig heb, en daarom heb ik dit project bedacht.

Ik vind het geweldig dat dit schort zakken aan de voorkant heeft, en ik denk dat de toevoeging van de roze stof het echt laat stralen. Ik heb de stof toegevoegd om de denim een ​​beetje op te fleuren en om een ​​speels tintje te geven. Gelukkig ben ik een quilter, dus ik heb veel stof om uit te kiezen.

Dit schort is makkelijk en leuk om te maken. Onder toezicht van een volwassene kan een ouder kind er een voor zichzelf maken, of als een speciaal cadeau voor iemand. Ik weet dat mijn moeder het geweldig zou vinden om iets speciaal voor haar te laten maken door haar kleindochter.

Hieronder vind je alle instructies en foto's die je nodig hebt om dit project te maken.

Gewoon nieuwsgierig...

Levert u nodig heeft

 • Een spijkerbroek - Dit waren grotere herenjeans
 • Een meter katoenen stof
 • Goede schaar
 • Tornmesje
 • Quilter & apos; s liniaal
 • Sterke rolmes
 • Sterke naainaalden
 • Pins (je zult veel nodig hebben)

Metingen voor het knippen van de spijkerbroek

Knip de jeans af op de aangegeven maten.

Knip de jeans af op de aangegeven maten.

Glimmende dubbele ventilator

Denim naainaalden nodig?

Upcycle de jeans

De afmetingen voor de spijkerbroek staan ​​op de foto hierboven. De volgende instructies laten zien hoe je de spijkerbroek uit elkaar haalt. (Zoals weergegeven in de onderstaande foto's. Klik op de miniaturen om elke foto te zien)

 1. Kies een gebruikte spijkerbroek die vrij is van zichtbare scheuren of vlekken. (Foto 1)
 2. Knip de pijpen net onder de naad tussen de benen af. (Foto 2)
 3. Knip de middennaad en de ritssluiting aan de voorkant uit. (Foto 3)
 4. Doe open en leg de spijkerbroek plat neer. (Foto 4)
 5. Knip met een goede schaar de twee voorste panelen van de spijkerbroek af. Gebruik de zijnaad als richtlijn. Bedenk voordat u gaat knippen dat u 20 1/2 'aan de bovenkant en 23 1/2' aan de onderkant nodig hebt, dus het kan zijn dat u een deel van de voorkant van de spijkerbroek moet behouden. Meet voor de zekerheid voordat u gaat snijden. (Foto 5)
 6. Verwijder de riemlussen. (Foto 6)
 7. Knip de denim af tot: Bovenste taille = 20 1/2 ', Onderzoom 23 1/2', Zijkanten zullen ongeveer 15 1/2 'meten. Markeer voordat u gaat knippen alle 4 de hoeken met een pen. Deze markeringen dienen als uw snijlijnen. Knip met je liniaal van merkteken naar merkteken. (Foto 7)
 8. Vouw ze onder en speld beide kanten vast, maak een 1/4 'afgewerkte rand. (Foto 8)
 9. Naai de zoom aan beide kanten vast. (Foto 9)

Let op: Dit schort is geschikt voor een middelgrote tot extra grote volwassene. Om het kleiner te maken, past u gewoon de lengte van de taille en zoom dienovereenkomstig aan.

Kies een spijkerbroek. Kies een spijkerbroek. Snijd de benen af. Knip de rits uit. Leg de uitgesneden jeans plat neer. Knip de voorkant van de spijkerbroek af. Verwijder de riemlussen. Markeer de vier hoeken en knip ze op maat. Gebruik een 1/4 naad om elke kant vast te spelden voor een afgewerkte look. Naai de zijkanten vast.

Kies een spijkerbroek.

Metingen voor de vleugel

De afmetingen van de sjerp voor dit schort zijn weergegeven op de foto. De lengte kan naar wens worden aangepast.

De afmetingen van de sjerp voor dit schort zijn weergegeven op de foto. De lengte kan naar wens worden aangepast.

Glimmende dubbele ventilator

Voorgestelde vleugellengtes voor verschillende tailles

Dit zijn slechts voorgestelde lengtes. Ik hou van lange sjerpen die mooie grote strikken maken, maar sommige mensen doen dat niet. Gebruik uw eigen discretie bij het maken van uw sjerp. Als je het schort voor een cadeau maakt, maak het dan voor de zekerheid aan de langere kant.

TailleSjerp Lengte

20 'tot 30'

60 '

30 'tot 40'

65 '

40 'tot 50'

70 '

50 'en groter

80 '

De sjerp maken voor het schort

Het maken van de vleugel is het meest tijdrovende onderdeel van dit project. Gebruik de afmetingen op de bovenstaande foto of gebruik de suggesties aan de rechterkant. U kunt ook de onderstaande foto-instructies volgen.

 1. Knip twee stroken, 5 'op de breedte van de stof. De standaardbreedte van de stof is ongeveer 42 'van zelfkant tot zelfkant. (Foto 1).
 2. Naai de twee stroken met de goede kanten naar elkaar toe aan een van de korte uiteinden. Dit geeft je een strook van ongeveer 5 'bij 82'. Knip op de gewenste lengte af. (Foto 2)
 3. Zoom de randen. Vouw en druk elk uiteinde van de strip ongeveer 1/4 'naar beneden. Naai vast om vast te zetten. (Foto 3)
 4. Vouw en druk de strook dubbel, in de lengte, met de goede kanten op elkaar. Naai de hele lengte van de stof vast met een naad van 1/4 ''. Dit vormt een lange buis. (Geen foto beschikbaar)
 5. Draai de vleugel binnenstebuiten. Dit duurt even, en veel geduld. Ik gebruik mijn vingers en het gumuiteinde van een potlood. Blijf gewoon aan de stof werken door met het potlood te duwen en aan de bovenkant te trekken. Gebruik geen scherpe voorwerpen, anders scheurt de vleugel. (Foto 4)
 6. Druk op de sjerp en bevestig deze aan de bovenkant van de spijkerbroek door het midden van de sjerp vast te zetten aan het midden van de bovenkant (taillezijde) van de spijkerbroek. Pas de onafgewerkte rand van de denim aan de naad van de sjerp aan en speld langs de bovenkant. Naai de vleugel vast met een naadtoeslag van 1/4 ''. Zorg ervoor dat u aan het begin en aan het einde een stiksteek hebt voor de zekerheid. (Foto 5)
Snijd de sjerpstroken. Snijd de sjerpstroken. Verbind de twee stroken aan het ene uiteinde met elkaar. Zoom beide randen van de vleugel om. Draai de vleugel binnenstebuiten. Naai de sjerp vast.

Snijd de schuifstroken.

vijftien

Metingen voor de ruche

Knip voor de ruche een stuk stof op de aangegeven afmetingen. Dit zorgt voor een subtiele ruche. Knip de stof langer en de ruche wordt voller.

Knip voor de ruche een stuk stof op de aangegeven afmetingen. Dit zorgt voor een subtiele ruche. Knip de stof langer en de ruche wordt voller.

Glimmende dubbele ventilator

Video die laat zien hoe je een ruche op stof vastzet

De ruche maken voor het schort

Je denkt misschien van niet, maar het toevoegen van de ruche is eenvoudig. Leg gewoon je pinnen klaar. De afmetingen op de foto hierboven zijn voor een subtiele ruche. Als je een vollere ruche wilt, voeg dan een paar centimeter toe aan de lengte van de stof. Als je meer informatie wilt over het vastzetten van een ruche, bekijk dan de video die ik hiernaast heb gemaakt.

 1. Knip een stuk stof van 10 bij 27 1/2 'af. (Foto 1)
 2. Zoom beide zijden van 10 inch door de stof ongeveer 1/4 'te draaien en te drukken. Naai vervolgens vast. (Foto 2)
 3. Vouw dubbel, met de verkeerde kanten op elkaar, lange zijde naar lange zijde. (Geen foto beschikbaar)
 4. Leg de stof op de spijkerbroek, lijn de onafgewerkte randen van de gevouwen stof en de onafgewerkte rand van de onderkant van de spijkerbroek uit. De stof wordt langer, maar dat is oké. (Geen foto beschikbaar)
 5. Begin met het vastzetten van de ruche aan de onderkant van de spijkerbroek. Speld het midden van de denimzoom vast in het midden van de stof. Speld vervolgens de hoeken vast en pas de hoek van de stof aan de hoek van de spijkerbroek. Pin op beide hoeken. (Foto 3)
 6. Zoek het midden van de stof op de kleinere delen en speld vast. (Foto 4)
 7. Ga door met het vinden van de middelpunten van de secties en speld. (Foto 5)
 8. Speld zo langs de hele rand totdat je tevreden bent met hoe het eruit ziet. (Foto 6)
 9. Gebruik een naadtoeslag van 1/4, naai langs de rand, begin en eindig met doorstikken. (Foto 7)
Knip de stof af. Knip de stof af. Zoom de korte randen. Begin met het spelden van de stof. Blijf pinnen, koop en zoek het midden tussen de bestaande pinnen. Blijf pinnen. Speld helemaal vast en zorg ervoor dat de randen van de stof en de spijkerstof op één lijn liggen. Naai de stof aan de denim om deze subtiele ruche te maken.

Knip de stof af.

Dit schort, gemaakt van gerecyclede jeans, ziet er op deze foto bijna ouderwets uit.

Dit schort, gemaakt van gerecyclede jeans, ziet er op deze foto bijna ouderwets uit.

Glimmende dubbele ventilator

Een gerecyclede spijkerbroek is een geweldig schort

Iedereen die kookt, kan een schort gebruiken, en de meeste mensen gaan niet naar buiten om er zelf een te kopen. Ze hebben er meestal een in hun keukenla die een keer te vaak is gewassen of veel vlekken heeft. Waarom maak je niet iemand, of jezelf, een nieuwe?

Ik heb altijd graag schorten gedragen. Ze zijn niet alleen functioneel, ze zien er schattig uit, vooral deze. Door het te maken met een oude spijkerbroek, doe je ook een klein deel aan het milieu.

Dit schort duurt slechts ongeveer een uur of twee om te maken, en de resultaten zijn geweldig. Wie wil er nou niet zo'n schort? De volgende keer dat je een oude spijkerbroek hebt, kun je dit project proberen.

Klaar om te koken in een nieuw schort!

Upcycle je oude spijkerbroek om dit superleuke schort te maken.

Upcycle je oude spijkerbroek om dit superleuke schort te maken.

Glimmende dubbele ventilator

2014 Claudia Mitchell

Opmerkingen

Claudia Mitchell (auteur) op 9 februari 2015:

Veel succes perzikpaars. Met een paar wijzigingen in het patroon weet ik zeker dat je een rok kunt gebruiken in plaats van een spijkerbroek om dit schort te maken. Bedankt voor het lezen en reageren.

peachy van Home Sweet Home op 7 februari 2015:

Ik wil proberen mijn eigen schort te maken, maar geen spijkerbroek, misschien een rok

Claudia Mitchell (auteur) op 28 januari 2015:

Hallo vespawoolf - ik kan niet wachten om te horen hoe je schort eruit komt te zien. U zult er waarschijnlijk ook veel gebruik van maken door al uw kookkunsten. Ik hoop dat het goed met je gaat. Bedankt voor het lezen!

Vespa Woolf uit Peru, Zuid-Amerika op 28 januari 2015:

Wat een slim idee! Ik heb zowel de spijkerbroek als de stofresten om dit te maken. Ik heb het gemarkeerd zodat ik terug kan komen en uw duidelijke instructies kan volgen. Ik ben het ermee eens - wie zou er niet van dit schort houden ?!

Claudia Mitchell (auteur) op 09 december 2014:

Hallo Sanjay Lakhanpal - Ik ben zo blij dat je van het project hebt genoten. Ze zijn leuk om te maken. Bedankt voor het lezen.

Claudia Mitchell (auteur) op 09 december 2014:

Hallo weer Audrey! Hoe is het schort geworden? Wat voor soort coördinerende stof heb je gebruikt. Ik denk dat een rode stof er schattig uitziet met de denim. Blij dat ik kon helpen met je naaien. Je zult binnenkort een professional worden! Bedankt voor het langskomen.

Claudia Mitchell (auteur) op 09 december 2014:

Heel erg bedankt DzyMsLizzy! Ik denk dat mensen tegenwoordig ook weg kunnen komen met een behoorlijk gescheurde spijkerbroek, maar ik vind de mijne een beetje leuker. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik zoveel paar heb om dingen mee te maken. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en steun. Een fijne dag verder!

Sanjay Sharma uit Mandi (HP) India op 9 december 2014:

Fantastisch idee. Bedankt voor het delen.

Audrey Hunt van Idyllwild Ca. op 8 december 2014:

Een update van mijn laatste opmerking. Net genoeg geleerd over naaien om dit schattige schort te maken. Dankzij jou kan ik nu nog een paar projecten proberen. Ik ben je mijn vriend verschuldigd!

Liz Elias uit Oakley, CA op 8 december 2014:

Keurig idee; Ik heb heel veel oude, versleten spijkerbroeken in mijn kast, en ze zijn niet eens goed om te doneren. Maar ja, misschien zijn ze dat ook, gezien de huidige modetrend van het dragen van broeken die allemaal langs de voorkant van de benen zijn gescheurd! lol

Ik gebruik of draag meestal geen schorten. Ik begin meteen met wat ik aan het doen ben, en tegen de tijd dat ik eraan denk om mijn kleren te beschermen, is het te laat! Het maakt niet uit, ik draag sowieso altijd een spijkerbroek; Ik kook niet in nette kleren, dus het is allemaal goed.

Dit was een goed uitgevoerde tutorial en een slim idee. Gestemd, interessant en nuttig.

Claudia Mitchell (auteur) op 8 december 2014:

Heel erg bedankt anima knitts! Veel succes met het maken van je schort. Het is echt een leuk schort om te maken.

Lejla MS uit Bosnië en Herzegovina op 7 december 2014:

Ik hou ervan. Het is een geweldig idee en je hebt me overgehaald om er zelf een te maken.

Claudia Mitchell (auteur) op 13 oktober 2014:

Hallo annieangel1 - Sorry dat het zo lang duurde voordat ik reageerde. Ik was een paar dagen weg en probeer computerdingen in te halen. Blij dat je dit schort leuk vond en ik hoop dat het mooi is geworden. Het is een leuk en snel project dat ook nog eens handig is. Bedankt voor het langskomen en lezen.

Ann uit Yorkshire, Engeland op 6 oktober 2014:

Geweldig idee - ik ga er een maken.

Claudia Mitchell (auteur) op 19 september 2014:

Ik denk dat het leuk zou zijn voor kinderen om dit te dragen. Er zijn zoveel schattige stoffen die een geweldig accent zouden kunnen vormen. Heel erg bedankt voor het genieten van mijn artikelen. Mijn dochter doet graag de meeste van mijn ambachten met mij, dus ik schrijf ook graag over dingen die zij leuk vindt.

Rachael Tate uit Engeland op 19 september 2014:

Dit is zo schattig en geweldig voor kinderen omdat denim zo slijtvast is! Ik heb net je hubs ontdekt en heb verschillende ideeën gezien voor knutselprojecten die met mijn dochter te maken hebben! Kan niet wachten!

Claudia Mitchell (auteur) op 20 juni 2014:

Blij dat je genoten hebt van de hub. Deze schorten zijn leuk om te maken. Mijn man moest grinniken omdat het zijn spijkerbroek was. Bedankt voor de stemmen en pin!

Maria Giunta uit Sydney, Australië op 18 juni 2014:

In het verleden heb ik van lange spijkerbroeken korte broeken gemaakt (en dat geldt ook voor mijn dochter), maar dit is ook een cool idee. Ik weet dat mijn moeder dol zou zijn op zo'n schort. Bedankt voor het delen van een geweldig idee. Gestemd, geweldig en vastgemaakt.

Claudia Mitchell (auteur) op 21 mei 2014:

Wauw - heel erg bedankt Meisjunk! Je zou zeker de coole tante zijn als je dit zou maken. Het is een goede activiteit voor een regenachtige dag of wat dan ook. Blij dat je langskwam.

Claudia Mitchell (auteur) op 21 mei 2014:

Hallo Audrey - Ik waardeer het echt. Ik kan niet veel mooi naaien doen, maar ik kan wel een rechte steek doen. Misschien kun je een beginnende les volgen. Voor dit project is dat alles wat u nodig heeft. Bedankt voor de stemmen en delen. Een fijne dag verder!

Claudia Mitchell (auteur) op 21 mei 2014:

Heel erg bedankt voor je vriendelijke opmerkingen Vellur. Dit is nog steeds een van mijn favoriete projecten die ik heb gedaan op HubPages.

Jennifer Kessner uit Pennsylvania op 21 mei 2014:

Ik hou van, hou van, hou van dit! Ik denk dat het ook een geweldige activiteit zou zijn om met kinderen te doen. Ik zal zeker de coole tante zijn. Bedankt! XD Gestemd en geweldig.

Audrey Hunt van Idyllwild Ca. op 20 mei 2014:

Ik zou graag jouw talent hebben. Er zijn zoveel creatieve projecten die ik zou willen doen als ik maar kon naaien. Ik verdwaal gewoon door een klosje in te rijgen :) Dit schort is zo schattig. Bedankt voor het delen en je instructies zijn zo geweldig! Up and more en delen. Audrey

Nithya Venkat uit Dubai op 20 mei 2014:

Het denim schort ziet er geweldig uit, bedankt voor het delen. Je hebt geweldige ideeën en erg creatief !! Er is gestemd.

Claudia Mitchell (auteur) op 20 mei 2014:

Hallo Stephanie - Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. Ik werk momenteel aan een aantal projecten en breng ze samen om een ​​hub te schrijven. Houd je spijkerbroek. Er zijn heel veel leuke dingen die je ermee kunt doen. Bedankt voor het aandeel en stem. Een fijne dag verder.

Claudia Mitchell (auteur) op 20 mei 2014:

Bedankt Daisy Mariposa! Dit is een van mijn favoriete projecten die ik heb gedaan op hubpages en ik gebruik het schort de hele tijd. Ik hoop dat je het haalt. Ik zou graag willen weten hoe die van jou afloopt. Ik waardeer je steun!

Stephanie Henkel uit de VS op 20 mei 2014:

Dit schort van jeans is gewoon schattig! Elke keer als ik een van je projecten zie, weet ik dat ik het geweldig zal vinden! Ik doneer ook altijd een oude spijkerbroek, maar ik denk nu dat ik een van deze schattige schorten NODIG HEB! Bedankt voor de geweldige instructies en voor het laten lijken van een project dat zelfs ik zou kunnen doen. Gestemd en gedeeld.

Daisy Mariposa uit Orange County (Zuid-Californië) op 20 mei 2014:

Glans,

Bedankt voor het publiceren van dit zeer nuttige artikel. Ik doneer mijn oude spijkerbroek aan een goed doel, maar misschien besluit ik er een te houden en een schort te maken. Als ik huishoudelijke klusjes doe, lijk ik nooit vast te houden aan de kleine dingen die ik bij me heb. Het schort zou een grote hulp zijn.

Claudia Mitchell (auteur) op 12 mei 2014:

BNadyn - Heel erg bedankt voor alle steun. Dit zou zeker een leuk project worden, misschien zelfs bijpassende schorten. Je dochter zou er dol op zijn en je zou ze ook op een leuke manier kunnen verfraaien. Een fijne dag verder!

Bernadyn uit Jacksonville, Florida op 11 mei 2014:

Mijn kleine meid draagt ​​nu graag schorten omdat ze me graag helpt in de keuken. Ze houdt ook van knutselen en schilderen, dus de zakken zouden handig zijn. Ik hou van projecten die upcyclen en het lijkt erop dat we vaak oude spijkerbroeken hebben rondslingeren. Ik zal dit vastpinnen en delen, erg nuttig en creatief. :)

Claudia Mitchell (auteur) op 25 januari 2014:

Hoi Heather - Ik ben blij dat je deze tutorial leuk vond. Ik hou ook van de zakken en mijn dochter, die het model is op deze foto's, was degene die voorstelde om het keukengerei in de zak te doen. Ik denk dat dit geweldig voor je zou zijn, vooral omdat je foto's maakt met je iPhone. Veel plezier met het maken en bedankt voor je steun. Goed weekend.

Heather uit Arizona op 24 januari 2014:

Heilig. Koe. Ik maak een van deze zo snel mogelijk. Mijn schorten hebben geen zakken en ik zou graag die zakken hebben om mijn iPhone handiger te houden als ik foto's maak van de voedselbereiding. Vastzetten en doen. Bedankt voor dit geweldige idee :)

Claudia Mitchell (auteur) op 22 januari 2014:

Heel erg bedankt agusfanani! Wat leuk om te zeggen.

agusfanani uit Indonesië op 21 januari 2014:

Het idee is briljant en absoluut inspirerend.

Claudia Mitchell (auteur) op 21 januari 2014:

Bedankt Michelle! Ik hou steeds meer van denim voor naaiprojecten. Misschien omdat het zo leuk is om ze te gebruiken.

Michelle Liew uit Singapore op 20 januari 2014:

Glim, vertrouw erop dat je denim mooi maakt !! Weer een creatief project!

Claudia Mitchell (auteur) op 15 januari 2014:

Bedankt voor de steun ESPeck! Ik hoop dat het goed met je gaat en ik ben blij dat je het schort leuk vond.

Emilie S Peck uit Minneapolis, MN op 14 januari 2014:

Dit is zo schattig! Ik gebruik geen schorten, maar ik ken nogal wat mensen die het misschien waarderen. Deze hub delen. :)

Claudia Mitchell (auteur) op 14 januari 2014:

Bedankt aviannovice! Ik begin me steeds meer met upcycling te verdiepen. Het moet een soort voorjaarsschoonmaak zijn. Ik hoop dat je veel mooie vogels ziet.

Deb Hirt uit Stillwater, OK op 13 januari 2014:

Dit is een geweldig idee dat er relatief eenvoudig uitziet. Goede herbestemming.

Claudia Mitchell (auteur) op 12 januari 2014:

Hallo geeft les! Je opmerking herinnerde me eraan dat een vriend zei dat oude hippies dit project leuk zouden vinden, dus ik denk dat ik alle leeftijden gedekt heb. Ik laat mijn projecten meestal zien aan de vrienden van mijn dochter en ze lijken ze allemaal leuk te vinden. Deze was ook een grote hit bij hen. Blij dat je langskwam om te lezen en bedankt voor de vriendelijke reacties.

Claudia Mitchell (auteur) op 12 januari 2014:

Heel erg bedankt voor alle ondersteuning tillsontitan! Ik ben zo blij dat je het schort mooi vond. Ik droeg het eerder vandaag tijdens het eten en mijn man zei zelfs dat het schattig was. Dat was leuk. Ik hoop dat je een leuk weekend hebt gehad. Bedankt voor het lezen en reageren.

Claudia Mitchell (auteur) op 12 januari 2014:

Hallo WriterJanis - De laatste tijd ben ik echt in upcycling geweest en het lijkt erop dat ik nu stapels spijkerbroeken heb, dus het is een geweldige combinatie. Blij dat je het project leuk vond. Bedankt voor het langskomen!

Claudia Mitchell (auteur) op 12 januari 2014:

Ik waardeer het suzettenaples! Ik ben blij dat je de instructies gemakkelijk te volgen hebt gevonden. Ik ben dol op denim portemonnees, dus ik sta hier op mijn lijst met projecten. Bedankt voor het langskomen!

Claudia Mitchell (auteur) op 12 januari 2014:

Bedankt Purple Perl - ik ben blij dat je genoten hebt van de hub en dat je het me hebt laten weten.

Claudia Mitchell (auteur) op 11 januari 2014:

Bedankt Sherry! Ik hoop dat je het haalt en me laat weten hoe het afloopt. Ik waardeer de steun.

Dianna mendez op 11 januari 2014:

Dit zou voor iedereen een geweldig cadeau zijn, maar ik begrijp dat jongere chef-koks dol zouden zijn op de aantrekkingskracht van denim. Heel creatief en vind het geweldig!

Mary Craig uit New York op 11 januari 2014:

Heel cool! Wat een geweldige manier om het schort bij te werken terwijl je die oude spijkerbroek hergebruikt. Dit is briljant.

Gestemd, nuttig, geweldig en interessant.

Janis uit Californië op 10 januari 2014:

Dit is echt schattig en een geweldige manier om je oude spijkerbroek te recyclen.

Suzette Walker uit Taos, NM op 10 januari 2014:

Wat een leuk idee! Ik heb jaren geleden portemonnees gemaakt van oude spijkerbroeken. Ik ben niet zo gek op naaien, maar je instructies zijn gemakkelijk te volgen.

Claudia Mitchell (auteur) op 10 januari 2014:

Bedankt voor alle steun Bill. Ik ben blij dat je genoten hebt van de hub.

Esther shamsunder uit Bangalore, India op 9 januari 2014:

Uitstekend idee! En geweldige tutorial! Bedankt!

Sherry Hewins uit Sierra Foothills, CA op 9 januari 2014:

Dat is een heel slimme manier om een ​​blauwe spijkerbroek te upcyclen. Ik ben deze helemaal aan het vastpinnen.

Bill De Giulio uit Massachusetts op 9 januari 2014:

Heel erg slim. Geweldige hub Glimmer. Gestemd, gedeeld, enz.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Dit klinkt perfect voor jou, Natashalh. Je bent zo creatief dat je er ook je eigen flair aan kunt geven. Veel plezier met het maken van dit schort en bedankt voor het langskomen en reageren.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Heel erg bedankt mevrouwDora! Dit was een leuk project om te doen en ik vind het leuk om dingen te maken die nuttig zijn.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Ik waardeer uw opmerkingen Melinda Longoria. Het is geen superhard patroon, maar je hebt zeker een naaimachine nodig. Ik hoop dat je het een keer probeert. Bedankt.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Bedankt FlourishAnyway. Zoiets kon ik ook bij een BBQ zien. Papieren handdoeken in de ene zak en een tang in de andere. En het is gemakkelijk wasbaar. Blij dat je genoten hebt van de hub.

Natasha uit Hawaii op 9 januari 2014:

Dit is super schattig! Mijn favoriete spijkerbroek zal het binnenkort schoppen en ik heb op dit moment geen schort. Dit is een zeer actueel knooppunt voor mij!

Dora Weithers uit The Caribbean op 9 januari 2014:

Het spijkerschort is zo'n creatief idee. Uw instructies zijn gemakkelijk te volgen en de afbeeldingen zijn een positieve aanvulling. Heel erg bedankt.

Melinda Longoria MSM uit Garland, Texas op 9 januari 2014:

Dit is zo'n gaaf idee! Ik zou het heerlijk vinden om er een te maken, ook al naai ik niet.

Bloeien Hoe dan ook uit de VS op 9 januari 2014:

Wat een leuk idee. Ik zag dit vooral gebruikt worden rond rommelige dingen zoals BBQ. Dit zeker vastzetten.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Heel erg bedankt ananceleste. Fijne dag.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Hallo CraftytotheCore - Ik denk dat deze geweldig zouden zijn voor een kind. Ze konden de stof kiezen, misschien iets met een karakter erop, en helpen in de keuken. Misschien zelfs bijpassende schorten maken. Ik waardeer uw vriendelijke opmerkingen.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Dit zou zeker werken met linnen Dolores. Ik denk dat het er ook heel goed uit zou zien. Het zou ook niet zo zwaar zijn, niet dat deze zo zwaar is. Ik ben met je mee, zakken zijn een must op een schort. Ik stop er altijd iets in als ik er een draag. Bedankt voor het lezen en reageren.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Bedankt Chin Chin - Gooi je oude spijkerbroek zeker niet weg. Er zijn zoveel dingen die ermee gedaan kunnen worden.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Jackie - Je bent altijd zo'n groot voorstander van mijn projecten. Heel erg bedankt en ik ben blij dat je hiervan genoten hebt. Ik hoop dat het goed met je gaat.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Heel erg bedankt randomcreative. Ik schijn veel meer te creëren in deze koude wintermaanden en daar heb ik al een tijdje aan gedacht. Ik ben blij dat je het project leuk vond.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Stricktlydating - Dit zou erg duurzaam en nuttig moeten zijn. Heel erg bedankt voor het lezen en reageren.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Hallo cclitgirl! Leuk je te zien. Heel erg bedankt en ik ben blij dat je de hub en foto leuk vond. Ik heb met foto's en effecten gespeeld, dus ik ben blij dat je het hebt opgemerkt. Ook blij dat je het project leuk vond. Een fijne dag verder!

Anan Celeste uit Californië op 9 januari 2014:

Love, love it Love it !!!!!

CraftytotheCore op 9 januari 2014:

Ik heb een voorraad schorten die ik altijd draag. Ik ben dol op deze tutorial. Hiervoor zijn zoveel mogelijkheden. Dit kan zelfs voor een kind gemaakt worden. Goed werk!

kidscrafts uit Ottawa, Canada op 9 januari 2014:

Ik ken het gevoel van grijs en erg koud. In Ottawa hebben we hetzelfde weer gehad ... maar ik denk dat het vandaag aan het opwarmen is en dat ik wat zon kan zien :-) Een fijne dag verder!

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Hallo lcbenefield - Ik denk dat iedereen het leuk zou vinden om er een als kerstcadeau te krijgen. Het leuke is dat ze er echt niet zo lang over doen. Bewaar gewoon al die gebruikte spijkerbroeken of koop wat in een kringloopwinkel. Bedankt voor het lezen en reageren.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Bedankt kidscrafts! Ik waardeer al je leuke opmerkingen enorm. Ik hou ook van die heldere stof. Vooral omdat waar ik woon het al geruime tijd grijs en erg koud is. Een fijne dag verder!

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Heel erg bedankt Robin! Ik stel uw opmerkingen zeer op prijs. Ik denk dat hoe meer informatie, hoe gemakkelijker een project voor mensen zal zijn.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Hallo Rebecca - Ik ben ook dol op jeansprojecten. Ik heb een stel paren in mijn naaikamer en mijn brein is aan het karnen. Blij dat je dit project leuk vond! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Claudia Mitchell (auteur) op 9 januari 2014:

Hallo SmartandFun - Je hebt gelijk, dit zou een geweldig idee zijn voor een meisjesscoutgroep. Verdienen ze geen naaibadges en dat soort dingen? Ze zouden het geweldig vinden. Bedankt voor de geweldige suggesties en kom langs om te lezen.

Dolores Monet uit East Coast, Verenigde Staten op 9 januari 2014:

Oh dit is zo schattig! Ik zou nooit zonder schort zijn en het moet zakken hebben! Dit ziet eruit als een eenvoudig naaiproject en een geweldige manier om oude kleding op te waarderen. Ik heb een linnen broek die niet past en vroeg me af hoe ik er een schort van kon maken. Nu weet ik het, heel erg bedankt! (gedeeld en getweet)

Kin kin uit Filipijnen op 8 januari 2014:

Een heel mooi project. Nu heb ik een idee, dus ik hoef geen oude spijkerbroeken weg te gooien. Bedankt.

Jackie Lynnley vanuit het mooie zuiden op 08 januari 2014:

Zo ontzettend schattig! Ik vind het geweldig en zal het redden! ^ +

Rose Clearfield uit Milwaukee, Wisconsin op 8 januari 2014:

Je schort is super schattig! Bedankt voor de gedetailleerde tutorial!

Strikt citaten uit Australië op 8 januari 2014:

Dat is echt een kookidee! Het schort zal ook zo duurzaam zijn!

Cynthia Calhoun van Western NC op 8 januari 2014:

Hoe geweldig! Kijk maar naar die foto - wat een coole manier om te upcyclen. Bedankt voor het delen. :)

Claudia Mitchell (auteur) op 8 januari 2014:

Hallo Kathryn - Heel erg bedankt voor het delen, vastzetten en stemmen. Ik waardeer het echt. Net als jij geniet ik van upcycling en heb ik geprobeerd nieuwe projecten te bedenken. En jeans zijn zo leuk om dingen mee te maken! Fijne avond.

Peg Cole uit het noordoosten van Dallas, Texas op 8 januari 2014:

Jeans zijn mijn favoriete item om op verschillende manieren te hergebruiken en ik hou van de manier waarop je schort is geworden. De roze bies laat de denim echt prachtig uitkomen. Wat een slim idee en je ongelooflijke instructies en foto's waren geweldig.

lcbenefield uit Georgië op 8 januari 2014:

Te schattig. Ik hou hiervan. Ik kan niet wachten om het te proberen. Bedankt om dit te delen. Dit project kan de volgende kerstcadeaus zijn.

kidscrafts uit Ottawa, Canada op 8 januari 2014:

Ik hou ervan! Heel mooi resultaat! Ik ben vooral dol op je keuze van felle kleuren die contrasteren met de rest ... en de zakken maken het zo handig om keukengerei in op te bergen. Het is een geweldige manier om oude spijkerbroeken te recyclen!

Bedankt voor het delen! Gewoon geweldig, nuttig en mooi!

Gelukkig nieuwjaar!

Robin Edmondson uit San Francisco op 8 januari 2014:

Wat een fantastische tutorial! Ik hou van al je afbeeldingen; ze laten echt precies zien hoe je het schort moet maken, zodat zelfs een beginneling zoals ik het kan doen!

Rebecca Mealey uit Noordoost-Georgia, VS op 8 januari 2014:

Ik hou van ALLES gemaakt van oude spijkerbroeken. Dit is te schattig! Gedeeld en vastgemaakt.

SmartAndFun uit Texas op 8 januari 2014:

Super schattig, leuk project dat geweldig zou zijn voor een Girl Scout-troep of slaapfeestje.

Claudia Mitchell (auteur) op 8 januari 2014:

Heel erg bedankt Moon Daisy. Een fijne dag verder!

Kathryn uit Windsor, Connecticut op 8 januari 2014:

Ik heb problemen met het weggooien van spijkerbroeken, dus ik weet dat ik er een paar heb die ik voor dit soort projecten zou kunnen gebruiken. Ik hou van het idee van upcycling, en dit schort is een leuk idee!

Bedankt dat je dit zo diepgaand met ons hebt gedeeld en ons zoveel foto's en informatie hebt gegeven om het project gemakkelijker te maken.

Gestemd, gedeeld en vastgemaakt. Een fijne dag verder!

~ Kathryn

Maan Daisy uit Londen op 8 januari 2014:

Ik ben niet erg slim, maar dit is zo'n geweldig idee!

Claudia Mitchell (auteur) op 8 januari 2014:

Ik hou ook van de zakken ChitrangadaSharan. Ze geven het net die extra bijzondere uitstraling en zijn handig voor van alles. Bedankt voor het langskomen en uw steun.

Claudia Mitchell (auteur) op 8 januari 2014:

Hallo Rtalloni - ik hou ook van denim. Ik leef erin, dus ik kan het net zo goed hergebruiken als ik kan. Bedankt voor het lezen en reageren. Dit was een leuk project en ik ben blij dat je het leuk vond.

Claudia Mitchell (auteur) op 8 januari 2014:

Heel erg bedankt voor de ondersteuning suzzycue. Dat kan ik waarderen. Gevonden items zijn geweldig in mijn boek. Blij dat je genoten hebt van de hub en een gelukkig nieuwjaar.

Claudia Mitchell (auteur) op 8 januari 2014:

Bedankt breakfastpop! Ik zou echt moeten nadenken over de verkoop van een aantal van de dingen die ik maak en het is leuk om te horen van mensen die zeggen dat ze een aantal van deze dingen zouden kopen. Een fijne dag verder!

Chitrangada Sharan uit New Delhi, India op 8 januari 2014:

Dit is een geweldig idee en de Denim-zakken zijn ideaal om grote lepels in te stoppen, enz. Goed gedaan en erg creatief. Gestemd!

RTalloni op 8 januari 2014:

Zo'n leuk schort. Denimregels in mijn boek en je upcycled schort is een geweldig project. Een handige hub met geweldige foto's helpt iedereen om zijn eigen schort van spijkerbroeken te maken.